RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Clouseau bejubelt de ware liefde in nieuwe single: “Uiteraard wil ik dat gevoel nog eens ervaren”

MuziekKoen (54) en Kris (56) Wauters zijn helemaal terug met hun atypische, kersverse single ‘Eén keer in een leven’. “Compleet anders dan wat scoort op dit moment, maar we zijn meer dan ooit op een punt waarop we gewoon onze goesting willen doen.” In het nummer ontmoet de Clouseau-frontman, die begin vorig jaar zijn scheiding van Valerie De Booser aankondigde, een frisse vlam. “De breuk is intussen verwerkt en onze verstandhouding is goed. Ik ben van mening dat je de perfecte match meer dan één keer kan tegenkomen.” Bovendien hebben de broers een actie op poten gezet voor hun grootste fans: “Of het nu gaat om een huwelijksaanzoek of iemand die z’n moeder wil verrassen: alles kan.”

2 reacties

 • Lucas Vissers

  3 maanden geleden
  Perdolan of Dafalgan ! Doe maar twee pilletjes voor de zekerheid !
 • Dirk D'hont

  3 maanden geleden
  Als neutrale kijker was ik aanwezig met vrienden in de Capitole Gent waar Clouseau optrad. Na een zware rouw en Coronaperiode was dit mijn eerste groot concert. Koen W. Wist perfect te vertalen en te zingen hoe belangrijk vriendschap en liefde is in deze tijden. Kippenvel kreeg ik ervan. Respect. Hij heeft een fan erbij.
 1. ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelkerke
  Play
  Muziek

  ‘Tien Om Te Zien’ keert terug: heel de zomer lang op de zeedijk van Middelker­ke

  Het was een memorabele avond vorige zomer op de dijk van Middelkerke. De terugkeer van ‘Tien Om Te Zien’ viel als een warm dekentje over Vlaanderen en werd massaal bekeken bij VTM. En voor de vele fans is er nu opnieuw goed nieuws, want de moeder der muziekprogramma’s keert ook in de zomer van 2022 terug. ‘Tien Om Te Zien’ zal deze keer niet één, maar acht weken lang de tenten opslaan op de zeedijk in Middelkerke, met Willy Sommers en Anne De Baetzelier als hosts.