RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Clouseau bejubelt de ware liefde in nieuwe single: “Uiteraard wil ik dat gevoel nog eens ervaren”

MuziekKoen (54) en Kris (56) Wauters zijn helemaal terug met hun atypische, kersverse single ‘Eén keer in een leven’. “Compleet anders dan wat scoort op dit moment, maar we zijn meer dan ooit op een punt waarop we gewoon onze goesting willen doen.” In het nummer ontmoet de Clouseau-frontman, die begin vorig jaar zijn scheiding van Valerie De Booser aankondigde, een frisse vlam. “De breuk is intussen verwerkt en onze verstandhouding is goed. Ik ben van mening dat je de perfecte match meer dan één keer kan tegenkomen.” Bovendien hebben de broers een actie op poten gezet voor hun grootste fans: “Of het nu gaat om een huwelijksaanzoek of iemand die z’n moeder wil verrassen: alles kan.”

2 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Perdolan of Dafalgan ! Doe maar twee pilletjes voor de zekerheid !
 • Dirk D'hont

  1 jaar geleden
  Als neutrale kijker was ik aanwezig met vrienden in de Capitole Gent waar Clouseau optrad. Na een zware rouw en Coronaperiode was dit mijn eerste groot concert. Koen W. Wist perfect te vertalen en te zingen hoe belangrijk vriendschap en liefde is in deze tijden. Kippenvel kreeg ik ervan. Respect. Hij heeft een fan erbij.
 1. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 2. “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits
  PREMIUM
  Muziek

  “Ik zal dat nummer nóóit meer spelen”: deze sterren schamen zich dood om hun eigen wereldhits

  Straffe bekentenis van zangeres Tones and I (28). In een interview met radiozender ‘Nova FM’ gaf de Australische toe dat ze zich schaamt voor haar grootste hit: ‘Dance Monkey’. Nochtans het nummer waarmee Tones and I van arme straatartieste tot popfenomeen ging en wereldwijd doorbrak. Maar zij is lang niet de enige ster met diepe spijt of schaamte over hun werk. Een overzicht.