Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Christoff brengt protestlied niet: “De boodschap is aangekomen bij de minister”

Muziek‘Sweet Caroline’ en ‘Zeven Zonden’, maar geen ‘Minister-President’. Christoff (45) maakte de protestsong voorbije week om dringend versoepelingen voor zijn sector te vragen. “En Jan Jambon heeft geluisterd”, zegt hij nu. “Ik heb m’n statement dus kunnen maken.”

19 reacties

 • Jean Vangronsvelt

  4 maanden geleden
  De comedie heeft lang genoeg geduurd, de maat is vol voor heel veel mensen.
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Denk je dat nu echt...dat is 1ne van NVA...die doen juist hun zin en gaan dan calimero spelen. Een zinnetje latijn en wat leugens over de rest en menigte vergeet alle schandalen en leugens van de laatste jaren. Die heffen het glas met uw lied op de achtergrond en lachen u vierkant uit. Juist de rijke hun gat likken ze.
 • Jan-piet Janssens

  4 maanden geleden
  Uitgestelde zorgen? Veel zullen het er niet zijn. Mijn schoonmoeder is op 6 maanden tijd verschillende keren geopereerd, en dit waren geen dringende operaties. Het verplegend personeel was blij dat er nog iemand op de afdeling was, ze begonnen zich danig te vervelen.
 • Werner Wynakker

  4 maanden geleden
  Goed geprobeerd Jan de Schutter, mijn amputatie is gewoon zoals gepland door gegaan net zoals de zware operatie van mijn dochter die zelfs een week vervroegd werd. Voor jou is die sector misschien niet belangrijk, voor de 80.000 technici en freelancers alsook 3000 bedrijven des te meer. Ik vraag me af hoe de mensen zouden reageren als alles wat met cultuur te maken heeft een week onbestaande zou zijn.
 • Henri Demeer

  4 maanden geleden
  geen reserve opgebouwd na megajaren met soms 2 optredens per dag aan woekerprijzen .