Tomorrowland Elixir
Volledig scherm
Tomorrowland Elixir © Jordy Van Overmeire

Charlotte De Witte had spectaculaire avond op ‘Tomorrowland Around The World’: “Ik heb het dj’en echt gemist”

FestivalGisteren werd de digitale editie van Tomorrowland Around The World afgetrapt. Niemand minder dan onze eigen Charlotte De Witte trad op op het Elixir-podium en gaf een performance van formaat. Vanavond staan ons op de mainstage nog onder andere Afrojack en Armin van Buren te wachten. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Succesvolle concertreeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start
  Muziek

  Succesvol­le concert­reeks ‘Bart Peeters Deluxe’ eindelijk opnieuw van start

  Bart Peeters hervat in december eindelijk zijn ‘Deluxe’-tour. Bijna twee jaar geleden vierde de zanger zijn 60ste verjaardag in de Lotto Arena met een concertreeks van zijn beste nummers. Het was bedoeld als een eenmalig optreden, maar door het enorme succes kwamen er heel wat bijkomende concerten. De eerste 15 concerten vonden plaats tot begin 2020. Er stonden nog 7 extra concerten op de planning, maar corona stak daar een stokje voor. Nu kan de zanger eindelijk terug op het podium kruipen.
 3. Tomorrowland wil volgend jaar drie festivalweekends: “Uit economische noodzaak”
  MUZIEK
  143

  Tomorrow­land wil volgend jaar drie festival­week­ends: “Uit economi­sche noodzaak”

  Komen er volgende zomer drie festivalweekends voor Tomorrowland? Als het aan de organisatie ligt wel. De groep achter het festival gaat daarvoor een aanvraag indienen bij de gemeenten Boom en Rumst en de provincie Antwerpen. “We doen dit uit economische noodzaak en ter compensatie van alle annuleringen”, klinkt het. Maar is een derde festivalweekend wel realistisch? VTM NIEUWS zocht het uit in de uitzending van 19 uur.