Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Céline Dion annuleert volledige tournee, ook concerten in het Sportpaleis gaan niet langer door

MuziekSlecht nieuws voor fans van Céline Dion (55). De Canadese zangeres moet noodgewongen de resterende date van haar ‘Courage World Tour’ annuleren. Dat nieuws raakte vrijdagmiddag bekend. Ook de concerten in het Antwerpse Sportpaleis gaan niet langer door.

6 reacties

 • Jean Schepens

  1 week geleden
  het grote voordeel van de klasse dame ? deze kan wel degelijk echt zingen ! NONKELJEAN
 • FRED VAN LEEMPUTTEN

  1 week geleden
  Hopelijk niet het definitieve einde van de carrière van deze grote dame.
 • Greta Dendas

  1 week geleden
  Celine je bent een pracht zangeres…spijtig genoeg door ziekte ben je niet ok….ik wens je een goed herstel…toch met die aandoening die je hebt…niet gemakkelijk…geniet van je gezin
 • irene van impe

  1 week geleden
  Ik denk dat ze nog niet OK is.
 • Marnix Pieren

  1 week geleden
  En zo kan iedereen tenminste toch zijn geld terugkrijgen, want anders moest je aantonen dat je op die bewuste dag niet aanwezig kon zijn. Eindelijk!
 1. Tweede editie van CORE: “Een totaalbelevenis, die inzet op drie pijlers: natuur, kunst en muziek”

  Tweede editie van CORE: “Een totaalbele­ve­nis, die inzet op drie pijlers: natuur, kunst en muziek”

  “Een totaalbelevenis”, zo vat VTM-journaliste Tanita De Mey CORE samen. De tweede editie van het festival is nog steeds een samenwerking tussen Rock Werchter en Tomorrowland, en zet volop in op drie pijlers: natuur, kunst en muziek. Zestig artiesten uit verschillende genres zullen - verspreid over vandaag en morgen - op zes verschillende stages het beste van zichzelf geven. Dat is meteen een podium meer dan tijdens de debuuteditie van vorig jaar. Nieuw is ook dat er geëxperimenteerd wordt met de meest up-to-date geluidstechnologie. Hierdoor wordt aan verschillende podia een soort ‘bubbel’ gecreëerd, die voor een nog betere muzikale ervaring moet zorgen. En ook wie op zoek is naar culinaire hoogtepunten, heeft geluk. Zo staat het Ossegempark vol met eetkraampjes, en die bieden nét dat tikkeltje meer aan dan standaard festivalkost. Afzakken naar CORE? Dat kan nog steeds: het festival is (nog) niet uitverkocht.