CAMILLE en John Ewbank.
Volledig scherm
CAMILLE en John Ewbank. © rv

Camille werkt samen met gerenommeerde songwriter John Ewbank: “Hij was zwaar onder de indruk”

MuziekPopprinses Camille (20) slaat de handen in elkaar met de bekende songwriter en muziekproducent John Ewbank (53). De twee kropen woensdag samen in de studio. “John was erg onder de indruk van haar stem”, vertelt William Vaesen, de manager van de zangeres.

1 reactie

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Ze heeft een goede stem, dat mag gezegd worden. Beter dan veel mensen die al lang zingen en bekend zijn. Sorry, maar zo is het.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon
  PREMIUM
  Muziek
  1

  “Ik voelde me een circusaap”: hoe Brian Molko van Placebo een gitzwarte periode overwon

  Hernieuwde magie op Belgische bodem. Zes jaar nadat het licht uitging bij frontman Brian Molko, is Placebo weer klaar om te rocken als vanouds. Gewapend met een resem klassiekers en nieuw album ‘Never Let Me Go’ - het eerste in bijna een decennium -, hopen ze vanavond oude en nieuwe fans te charmeren op TW Classic. “Het heeft lang geduurd, maar nu pas weet ik dat drugs je alleen maar om zeep helpen”, aldus Molko.