Camille rekent af met overspelig lief in nieuwe clip en da’s een bekend gezicht

MuziekRijzende ster Camille (21) heeft haar nieuwe videoclip op de wereld losgelaten. In ‘Geen Tranen Meer’ maakt ze op haar eigen manier korte metten met haar overspelige vriendje. Die wordt trouwens vertolkt door niemand minder dan ‘#LikeMe’-collega Maksim Stojanac (24). Het pittige poprock-nummer - dat ongetwijfeld de top van de charts zal halen - prijkt ook op de eerste plaat van Camille, die eind augustus in de rekken zal liggen. Een blik achter de schermen van de clip-opnames krijg je hier

1 reactie

 • Michel Jacobs

  3 maanden geleden
  Klinkt inderdaad als een pittige doorslag van een Samson en Gert nummer. Zit daar echt iemand op te wachten?
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Harry Styles in tranen door spandoek in Madison Square Garden: “Dit was nooit gelukt zonder jullie”
  Play
  Muziek
  1

  Harry Styles in tranen door spandoek in Madison Square Garden: “Dit was nooit gelukt zonder jullie”

  Harry Styles (28) kreeg het moeilijk wanneer hij zijn eigen naam zag hangen in Madison Square Garden in New York. De zanger speelde vijftien uitverkochte shows na elkaar in de arena. Op het einde van het laatste optreden werd hij verrast met zijn eigen spandoek in The Garden. Zo’n doek krijgen normaal enkel atleten. Naast Elton John (75) en ‘Phish’ is hij de enige artiest dit dat op zijn naam heeft staan. “Dit is krankzinnig”, klinkt het emotioneel.
 3. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.