Camille gaat live op Instagram en zingt nieuwe nummers

MuziekCamille (21) ging live op Instagram en deed haar fans twee primeurs cadeau! Eerst zong ze ‘Kleur’, de nieuwe begingeneriek van ‘Familie’. Vervolgens zong ze ook een deel van ‘In de regen’. De twee nummers heeft ze al gebracht voor het publiek van ‘Tien om te zien’, maar op Instagram kreeg iedereen de kans om ze te horen.

3 reacties

 • Marc Van Puymbroeck

  1 maand geleden
  Een toppertje met veel talent. Dat bewees ze al in de Masked Singer en doet het nu op alle grote podia van Vlaanderen. Ik ben fan.
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Totaal niet waar Albert. Ze heeft The Masked Singer gewonnen dankzij haar fantastische stem ;) Zij is momenteel de nummer 1 samen met Natalia en Sandra Kim qua Belgische zangeressen
 • Albert Leenders

  1 maand geleden
  Dat ze zoveel heisa maken over dit meisje maar ja het gaat niet meer over de stem.zij zingt niet slecht maar als je dan ziet dat er vele zangers en zangeressen zijn die betere stemmen hebben en die nooit aan de bak komen
 1. Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”
  Play
  Muziek

  Na Oscar and the Wolf komen ook Dimitri Vegas & Like Mike met WK-lied voor Rode Duivels: “Fans moeten weer geloven in deze gouden generatie”

  “Showing the world what we try to achieve, we have to believe.” Met die duidelijke boodschap sturen Dimitri Vegas (40) en Like Mike (36) de Rode Duivels naar het WK in Qatar. Met hun supportersnummer ‘Believe’ willen ze het geloof in ons nationaal elftal herstellen. “Soms lijkt het alsof de Gouden Generatie verdwenen is, maar we willen de supporters opnieuw laten inzien wat voor topelftal we hebben.”
 2. INTERVIEW. Sam Ryder, dé revelatie van het Songfestival: “Een carrièreplan heb ik niet. Waarom zou ik?”
  Muziek

  INTERVIEW. Sam Ryder, dé revelatie van het Songfesti­val: “Een carrière­plan heb ik niet. Waarom zou ik?”

  Tweede op het Songfestival, maar volgens velen de échte winnaar: Sam Ryder. De Britse zanger moest de duimen leggen voor Oekraïne, maar zonder de oorlog had z’n popsong ‘Space Man’ weleens de bovenhand kunnen halen. En dus kon Sam - na de eerdere passage van Kalush Orchestra - zondagavond niet ontbreken op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. “Ik sta hier dankzij Britney Spears, godbetert.”