Camille dropt tweede album 'SOS' en vliegt per helikopter naar fans: “Maar voor divastreken is er geen plaats”

MuziekHoogdag voor Camille Dhont en haar fans, want vandaag vliegt ze per helikopter het land rond om haar nieuwe album voor te stellen: ‘SOS’. Haar tweede album in goed een jaar tijd. Aan elk nummer heeft ze meegeschreven of ten minste het idee voor aangereikt. Zeggen dat het hard gaat voor de 21-jarige Camille, is een understatement. Meer dan 100 optredens staan op haar zomerplanning, het grootste deel is ondertussen achter de rug. “Maar toch voel ik mij helemaal niet moe. Ik krijg altijd zoveel energie van het publiek.” Ongestoord over straat lopen, wordt moeilijk. “Maar ik ga graag op de foto met de fans. Ik heb geen last van divastreken”, vertelt Camille aan Jarne in een nieuwe Showbits.

 1. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.