Camille Dhont
Volledig scherm
PREMIUM
Camille Dhont © Instagram

Camille Dhont wordt jongste Vlaamse solo-artieste in Lotto Arena: "Ik ben nu al zó hard aan het stressen"

MuziekHet gaat hard voor Camille Dhont (19). Haar debuutalbum moet nog uitkomen, maar nu al plant ze een concert in de Lotto Arena. Ze wordt meteen ook de jongste Vlaamse solo-artieste ooit die zich daaraan waagt. “Zo gestoord dat ik nu al deze kans krijg", reageert de West-Vlaamse zangeres en '#LikeMe'-actrice opgetogen. Ze vertelt hoe het optreden tot stand kwam en licht al een tipje van de sluier op. “Ik ga zeker extra rolschaatslessen volgen.”

0 reacties

 1. Netsky reageert teleurgesteld nu Tomorrowland niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisatie en artiesten”
  Muziek
  5

  Netsky reageert teleurge­steld nu Tomorrow­land niet mag doorgaan: “Financieel en emotioneel een heel zware klap voor organisa­tie en artiesten”

  Gisteren moesten veel dj’s en de organisatie van Tomorrowland een zware klap verwerken. De burgemeesters van Boom en Rumst verbieden de uitgestelde editie van het festival eind augustus en begin september. Ook Netsky (32) moest even slikken toen hij het triestige nieuws te horen kreeg. “Het team van Tomorrowland is heel flexibel en stond open om samen met de staat te zoeken naar een oplossing. Het is dan ook jammer dat er zo weinig dialoog is”, aldus de Belgische dj.
 2. Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfestival-shows in Rotterdam Ahoy
  Muziek
  3

  Wellicht 48 bezoekers besmet tijdens Songfesti­val-shows in Rotterdam Ahoy

  Tijdens het Songfestival in Ahoy zijn in totaal wellicht 48 bezoekers besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend aanwezigen, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle aan de ingang. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in Rotterdam bij.