Volledig scherm
© Getty Images

Camila Cabello en Shawn Mendes pakken uit met kerstduet

MuziekCamila Cabello (23) en Shawn Mendes (22) hebben opnieuw samen een nummer uitgebracht. Op zaterdag bracht het koppel hun eigen versie van ‘The Christmas Song’ uit.

0 reacties

 1. Exclusief. Beluister hier ‘Hou Vol’, de nieuwe single van Loredana: “Dit kon op geen beter moment uitkomen”
  Muziek
  2

  Exclusief. Beluister hier ‘Hou Vol’, de nieuwe single van Loredana: “Dit kon op geen beter moment uitkomen”

  Ze had geen beter moment kunnen kiezen. Net nu er een nieuwe lockdown is aangekondigd, lanceert Loredana De Amicis (34) haar nieuwe single ‘Hou Vol’. Een lied om iedereen die het moeilijk heeft een hart onder de riem te steken. “Nadat begin vorig jaar een tumor op mijn lymfeklieren werd verwijderd, was ik klaar om er weer in te vliegen. En toen kwam corona.”
 2. Afrojack treedt op tijdens finale Eurosongfestival
  Muziek

  Afrojack treedt op tijdens finale Eurosong­fes­ti­val

  Afrojack (33) is toegevoegd aan de spectaculaire line-up van het Eurovisiesongfestival 2021 op 22 mei. Samen met de Nederlandse artiesten Glennis Grace (42) en Wulf (34) gaat de dj een exclusief optreden in Rotterdam geven als onderdeel van de speciaal voor het Songfestival gemaakte act ‘Music Binds Us’. Het is voor het eerst dat de interval act in de finale uit twee delen bestaat. Dat heeft de songfestivalorganisatie vandaag bekendgemaakt.
 3. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is