60th Annual Grammy Awards - Bruno Mars ging met gewilde prijzen aan de haal.
Volledig scherm
60th Annual Grammy Awards - Bruno Mars ging met gewilde prijzen aan de haal. © REUTERS

Bruno Mars grote winnaar Grammy Awards 2018: ontdek hier alle winnaars

MuziekMet maar liefst zeven Grammy's is Bruno Mars de ster van de avond geworden tijdens de Grammy Awards in New York. Hij sleepte onder meer de belangrijkste prijzen in de wacht: Record Of The Year (24K Magic), Album Of The Year (24K Magic) en Song Of The Year (That's What I Like). De zanger bedankte in zijn speech zijn vriendin Jessica Caban, met wie hij sinds 2011 samen is. "Ik hou van je schatje! Bedankt voor je steun tijdens dit hele proces." Hier vind je het overzicht van alle winnaars.

7 reacties

 • bryan de ceuster

  5 jaar geleden
  Usher was zogezegd ook de nieuwe Michael Jackson. Er zijn al zovele gegadigden geweest, maar geen enkele kwam tot aan zijn enkels. En nee, Bruno Mars ook niet. Op zich wel een goeie artiest natuurlijk.
 • Claude Van Isterdael

  5 jaar geleden
  Wel een terechte winnaar, 24Kmagic is een geweldig album,haalt wel veel inspiratie uit de funk van de jaren 70 !
 • Hedwige Dubois

  5 jaar geleden
  Super talent ik hoor hem heel graag, en geestelijk een evenwichtig man .
 • Geert Van de Moortele

  5 jaar geleden
  waar is Miley Cyrrus gebleven ?
 • Alfons Thijs

  5 jaar geleden
  Maar hij is al zo veel meer als Michael Jackson
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.