Once Upon a One More Time
Volledig scherm
Once Upon a One More Time © Instagram/REUTERS

Britney Spears musical ‘Once Upon a One More Time’ komt in 2023 naar Broadway

Muziek“Hit me baby one more time, prins.” Vanaf 23 juni 2023 kan je op Broadway de ideale combinatie genieten: de grootste hits van Britney Spears, verwerkt in een sprookjesachtig verhaal. De musical ‘Once Upon a One More Time’ ging vorig jaar al in première in D.C., waar het kon rekenen op veel succes.

0 reacties

 1. Belgische inzending scoort niet bij de internationale bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?
  Play
  Showbits
  69

  Belgische inzending scoort niet bij de internatio­na­le bookmakers. Hoe gaat Gustaph zich proberen te redden?

  Weinig bijzaken in het leven die zo van staatsbelang lijken als Eurosong. Altijd is er wel controverse over de keuze van de jury en/of publiek. En ook dit jaar is het opnieuw prijs met Gustaph, de Vlaamse Boy George die ons land mag gaan verdedigen in Liverpool. Een manklopende televoting en verliezende finalisten die zich openlijk vragen stelden bij de keuze, hielpen de winnaar niet. Komt daarbij ook heel wat bagger op sociale media. Hoe gaat Gustaph daarmee om nu de eerste storm is gaan liggen? Senne spreekt met hem in een nieuwe Showbits.
 2. Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”
  Play
  Muziek

  Fans stellen zich vragen bij draaiende ogen van zanger Nelly: “Triest om te zien”

  De ogen van Nelly (48) draaiden op volle toeren tijdens zijn optreden. De ‘Hot in Herre’-zanger stond op het podium van Juicy Fest in Melbourne. Een concertganger op de eerste rij merkte dat Nelly tijdens het optreden maar bleef rollen en draaien met zijn ogen. Hij filmde het bizarre moment en deelde het op Instagram. Fans stellen zich vele vragen bij de video. “Wat is er mis met hem? Triestig om te zien”, schrijft iemand ander de post. Of de rapper het met opzet deed, is niet duidelijk.