Liam (links) en oudere broer Noel Gallagher op het hoogtepunt van de Oasis-populariteit in 1996.
Volledig scherm
PREMIUM
Liam (links) en oudere broer Noel Gallagher op het hoogtepunt van de Oasis-populariteit in 1996. © Redferns

Breien de broers Gallagher dan toch een vervolg aan Oasis? Zo legendarisch waren hun ruzies

MuziekNadat Noel Gallagher (53) gisteren simpelweg ‘29.04.21’ tweette, hoopten fans wereldwijd dat de Oasis-songschrijver een reünie zou aankondigen van de band waar hij in 2009 uitstapte na de zoveelste ruzie met zijn broer en zanger Liam (48). Of die hoop terecht blijkt, weten we dus pas donderdag. Al gelooft niet iedereen dat Oasis voor altijd is: “Het was de ideale band in het ideale tijdvak; daarom ‘klopte’ het ook toen hij werd opgedoekt.”

1 reactie

 • Yves François

  1 jaar geleden
  Oasis is voor mij de best ever, maar een reünie hoeft absoluut niet. Noel heeft door zijn aanhoudend narcistisch gedrag de boel teveel verziekt. Oude songs draaien, was, is en zal altijd goed blijven.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.