Guy Swinnen, Willy Sommers, Kato
Volledig scherm
PREMIUM
Guy Swinnen, Willy Sommers, Kato © RV


Willy Sommers, Kato en Guy Swinnen over de voorzichtige versoepeling: “Dit is een begin, hopelijk volgt er meer”

“Eindelijk,” zucht Willy Sommers (68). Het overlegcomité heeft een beetje zon in zijn hart gelaten, vanaf juni mag hij opnieuw voor 200 mensen optreden. Een gat in de lucht spring hij niet, daarvoor is het lichtpuntje nog te klein. Ook Kato (29), die Starlings wordt als je er Tom Dice bij telt, hoopt dat er vanaf juli méér mag. Guy Swinnen (61), het gewezen opperhoofd van The Scabs, is voorzichtiger. Hard times durft hij nooit uit te sluiten: “Ik heb geleerd niet te veel te hopen, zo ben ik ook niet snel teleurgesteld.” Drie podiumartiesten over het perspectief, of het gebrek daaraan, dat ze pas hebben gekregen.

2 reacties

 • Guido Mertens

  5 maanden geleden
  Verleden zomer is dat inderdaad prima gegaan: en daarna een geweldige corona golf. Men leert niet veel precies
 • jozeg de boeck

  5 maanden geleden
  Hebben die mensen graag doden op hun geweten ?
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?
  Play
  SHOWBITS VIDEO

  Nu de finalisten bekend zijn: valt Regi enkel voor vrouwelijk schoon in 'Regi Academy'?

  In plaats van “waar zijn die handen?” is het “waar zijn die jongens?” in ‘Regi Academy’. Gisteren kon je op VTM2 naar de halve finale kijken van de talentenjacht, en daarin kan je zien hoe Wietse - als laatste jongen - naar huis moet vertrekken wegens ‘geen match met Regi’. Is de producer enkel opzoek naar vrouwelijk schoon voor zijn nieuwe single? Desna en Jarne zoeken het uit in een nieuwe Showbits.
 1. Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde
  Play
  Muziek

  Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde

  “Tekenen, naakttekenen, boetseren en aquarel: ik heb het allemaal gedaan.” Alleen bijna niemand die nog weet dat Bart Kaëll (61) in de kunstwereld zou stappen voordat muziek zijn pad werd. Voor de videoclip van zijn nieuwste single ‘Zomerlief’ haalt hij die oude liefde terug boven, en tekent hij ‘zijn Luc’. “Eind jaren ‘70 was Luc mijn zomerlief, maar toen was hij nog samen met een vrouw.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.