Raymond, Wouter Berlaen op bas en Bram Weijters op toetsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond, Wouter Berlaen op bas en Bram Weijters op toetsen. © Wannes Nimmegeers


Muzikanten van Raymond na concert van 8 uur op Gentse Feesten: “Chauffeur stond klaar, maar volgende keer ook een verpleegster”

MuziekWat Wout van Aert in de fleur van zijn leven presteert, is straf. Maar wat Raymond van het Groenewoud op zijn 72ste heeft klaargespeeld, doet er zeker niet voor onder. Op de slotnacht van de Gentse Feesten speelde hij een marathonconcert van acht uur, 111 nummers in totaal. Nu al legendarisch, maar ook uitputtend voor zijn vier muzikanten. Hoe hebben zij zich voorbereid? Hoe hebben ze het overleefd? Wat hebben ze eraan verdiend? En hoeveel pijn hebben ze achteraf? “Mijn rug zit vast, ik mank, maar dit missen? Nee!”

1 reactie

 • Marc Formesyn

  4 maanden geleden
  Hadden die mannen dan geen korte (plas)pauze ?
 1. IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop
  Play
  Showbizz

  IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop

  Het kruim van de Vlaamse artiestenwereld tekent zaterdagavond present op de eerste editie van Q-Pop. Onder meer Bazart, Camille, Regi, Pommelien Thijs, Metejoor en Berre geven het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis. Ook internationale toppers zoals Songfestivalrevelatie Sam Ryder en de Britse singer-songwriter Tom Grennan treden op tijdens het grootse feest van radiozender Qmusic. Op de rode loper was alvast één ding duidelijk: Bekend Vlaanderen keek - net als Sam Ryder - niet op een lovertje meer op minder. “Als er een avond is waarop je mag opvallen, is het deze wel”, klonk het eensgezind.