Raymond, Wouter Berlaen op bas en Bram Weijters op toetsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Raymond, Wouter Berlaen op bas en Bram Weijters op toetsen. © Wannes Nimmegeers


Muzikanten van Raymond na concert van 8 uur op Gentse Feesten: “Chauffeur stond klaar, maar volgende keer ook een verpleegster”

MuziekWat Wout van Aert in de fleur van zijn leven presteert, is straf. Maar wat Raymond van het Groenewoud op zijn 72ste heeft klaargespeeld, doet er zeker niet voor onder. Op de slotnacht van de Gentse Feesten speelde hij een marathonconcert van acht uur, 111 nummers in totaal. Nu al legendarisch, maar ook uitputtend voor zijn vier muzikanten. Hoe hebben zij zich voorbereid? Hoe hebben ze het overleefd? Wat hebben ze eraan verdiend? En hoeveel pijn hebben ze achteraf? “Mijn rug zit vast, ik mank, maar dit missen? Nee!”

1 reactie

 • Marc Formesyn

  4 maanden geleden
  Hadden die mannen dan geen korte (plas)pauze ?
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop
  Play
  Showbizz

  IN BEELD. De unieke outfit van Olivia, een hippe Pauline en een glimmende Sam Ryder: artiesten stralen op Q-Pop

  Het kruim van de Vlaamse artiestenwereld tekent zaterdagavond present op de eerste editie van Q-Pop. Onder meer Bazart, Camille, Regi, Pommelien Thijs, Metejoor en Berre geven het beste van zichzelf in het Antwerpse Sportpaleis. Ook internationale toppers zoals Songfestivalrevelatie Sam Ryder en de Britse singer-songwriter Tom Grennan treden op tijdens het grootse feest van radiozender Qmusic. Op de rode loper was alvast één ding duidelijk: Bekend Vlaanderen keek - net als Sam Ryder - niet op een lovertje meer op minder. “Als er een avond is waarop je mag opvallen, is het deze wel”, klonk het eensgezind.
 3. IN BEELD. Metejoor trekt gevangenisplunje aan voor nieuwste videoclip en transformeert in vechtersbaas
  Muziek

  IN BEELD. Metejoor trekt gevangenis­plun­je aan voor nieuwste videoclip en transfor­meert in vechters­baas

  Een half miljoen streams, op amper twee weken tijd. Een stek in de hoogste regionen van de Ultratop. ‘Wat Wil Je Van Mij’, de nieuwe single van Joris ‘Metejoor’ Van Rossem, toont zich alweer een prijsbeest. Vandaag lost de zanger de bijhorende videoclip, én gunt hij HLN een exclusieve blik achter de schermen. “Ik heb me serieus moeten inleven”, klinkt het.