Bob Savenberg brengt nieuw nummer over de liefde: “Inspiratie uit mijn eigen leven”

MuziekEind vorig jaar maakte Bob Savenberg (59) met het nummer ‘Liefde van m’n leven’ na 23 jaar zijn comeback als zanger. Met zijn nieuw nummer ‘Looove’ gaat Savenberg opnieuw de romantische toer op. 

 1. Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)
  PREMIUM
  Muziek
  3

  Week van de Belgische muziek: dit zijn onze 10 best verkopende artiesten aller tijden (en van sommigen heb je wellicht nog nooit gehoord)

  De ‘Week van de Belgische muziek’ is het ideale moment voor het ultieme rapport. Want wie zijn eigenlijk de best verkopende Belgische artiesten, die de wereld een beetje mooier laten klinken en ook buiten onze grenzen applaus krijgen? Deze top 10 is wellicht een lijstje voor de eeuwigheid, aangezien er door de dalende verkoop van fysieke geluidsdragers geen grote wijzigingen meer moeten worden verwacht. En niet schrikken, maar er staan misschien wel een paar namen bij waar je nog nooit van gehoord hebt maar die toch voor duizelingwekkende cijfers zorgen.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'