BLØF en Geike Arnaert, ten tijde van 'Zoutelande'.
Volledig scherm
PREMIUM
BLØF en Geike Arnaert, ten tijde van 'Zoutelande'. © YouTube

BLØF lanceert nieuw nummer, mét oude bekende: “Zangeressen genoeg in Nederland, maar niemand zoals Geike”

MuziekHernieuwde magie op de radio. Vijf jaar nadat ‘Hooverphonic’-zangeres Geike Arnaert in duet ging met de rockers van BLØF voor ‘Zoutelande’, krijgt de succesformule een vervolg. “We doen wat we kunnen” heet die tweede worp, en ontpopt zich wederom als een oorwurm. Wij spraken frontman Pascal Jakobsen over de nieuwe song. “Als je me vijf jaar geleden had gevraagd of we nog eens met Geike zouden samenwerken, had ik ‘nee’ gezegd.”

0 reacties

 1. Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersbazen: “Vreemd nummer om op te vechten”
  Play
  Muziek

  Lewis Capaldi legt concert stil door vechtersba­zen: “Vreemd nummer om op te vechten”

  Het concert van Lewis Capaldi (26) in Manchester in het Verenigd Koninkrijk werd abrupt verstoord door vechtersbazen tijdens het nummer ‘Hold Me While You Wait’. Zij beslisten om tussen het publiek op het middenplein een gevecht te starten. De zanger merkte het al snel op en liet het concert meteen stilleggen, zodat security het probleem kon oplossen. “Een raar nummer om op te beginnen vechten”, zei Capaldi terwijl hij de vechters uitlachte. Wanneer de spelbrekers uit het publiek werden gehaald, hervatte Lewis het optreden.
 1. Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival
  Muziek

  Pukkelpop kondigt eerste headliner aan: Billie Eilish staat op vrijdag 18 augustus op het festival

  “Billie is terug.” Het is met deze woorden dat de organisatie van Pukkelpop zonet hun eerste headliner bekendmaakte. Niemand minder dan Billie Eilish (21) staat er op vrijdag 18 augustus op het podium. De komst van zangeres werd bovendien op een originele manier aangekondigd. Woensdagochtend werd de naam van de artieste onthuld in een neon gehulde glazen container in Hasselt, de thuishaven van het festival.
 2. Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty
  Showbizz

  Zingende Siska Schoeters en dansende BV’s: zo beleefde bekend Vlaanderen de MIA’s en afterparty

  De Mia’s, de belangrijkste Vlaamse muziekprijzen, zijn weer uitgedeeld. Getalenteerde zangers zoals Stromae (37), Pommelien Thijs (21) en Camille (21) sleepten awards in de wacht. De show was live te volgen, maar wie er écht had willen zijn, moest de Vlaamse sterren volgen op sociale media. Zij namen hun Instagramvolgers mee achter de schermen van de show. Zo zong Siska Schoeters luidkeels mee met Camille en kon je binnenkijken op de afterparty na de show.