Björn Ulvaeus
Volledig scherm
Björn Ulvaeus © REUTERS

Björn van ABBA probeert eigen succes te verklaren in nieuwe radioshow

MuziekBjörn Ulvaeus (76) presenteert sinds maandag ‘Björn from ABBA and Friends’, een radioshow op Apple Music waarin hij op zoek gaat naar de succesformule van zijn eigen band. De Zweedse muzikant ontvangt in zijn show vrienden en medewerkers van de band. 

2 reacties

 • Jo Van den Breen

  1 jaar geleden
  ABBA heeft zeer goeie muziek gemaakt, maar had ook de knowhow om het te verkopen, zeker niet onbelangrijk ! Een van die zaken is ook zeker, dankzij Björn Ulvaeus, zeer intelligent, een zakenman en super ambitieus, zelf op mijn 76 gaat hij nog een weg inslagen met ambitie om ABBA dichter bij de jeugd te brengen, en dit met volle plezier, Top kerel !
 • Rudy Chalmet

  1 jaar geleden
  Waarom is heel simpel , pure klasse !!! De arrangementen , de teksten , de melodielijnen , de uitvoerders , kortom het plaatje klopte perfect , en daarom zijn hun liedjes nog steeds echte meezingers !!! Volgens mij is ABBA zelfs de grootste !!!
 1. RECENSIE. “Een verrassend persoonlijke show”: Stromae start in ‘Paleis 12' ongeziene concertreeks

  RECENSIE. “Een verrassend persoonlij­ke show”: Stromae start in ‘Paleis 12' ongeziene concert­reeks

  “Bonsoir, les Brusseleirs.” De Maestro kwam thuis. Met acht keer ‘Paleis 12' en één dag Werchter mag Stromae in 2023 op Belgische bodem maar liefst 208.000 volgelingen voor zijn podium verwachten. In Brussel werd hij na omzwervingen in Amerika en zelfs zonder spectaculaire verrassingen als ‘verloren zoon’ onthaald en net niet ‘heilig’ verklaard. Maar ‘zalig’ was de Maestro wel. Met een eerbetoon aan zijn vrouw en een stiekeme knipoog naar zijn allergrootste fan in een anoniem hoekje op het podium.