Billie Eilish.
Volledig scherm
Billie Eilish. © Brunopress

Billie Eilish brengt uit het niets twee nieuwe nummers uit

MuziekBillie Eilish (20), van wie elk nieuw nummer normaal gesproken groot wordt aangekondigd, heeft uit het niets twee nieuwe liedjes gelanceerd. Onder de noemer ‘Guitar songs’ verschenen donderdag twee intieme ballads online, meteen ook haar eerste nieuwe muziek sinds het album ‘Happier than’ ever van vorig jaar.

 1. ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-record: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschreden
  Muziek

  ‘Flowers’ van Miley Cyrus breekt Spotify-re­cord: kaap van 100 miljoen streams al na een week overschre­den

  ‘Flowers’, de nieuwe ‘wraaksingle’ van Miley Cyrus (30) heeft, nu al een record te pakken. Op vrijdag raakte bekend dat het nummer de kaap van 100 miljoen Spotify-streams overschreden heeft, en dat op amper zeven dagen tijd. De Amerikaanse zangeres is bovendien de eerste artieste die hier in geslaagd is. Dat liet Cyrus’ platenmaatschappij weten in een persbericht.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.