BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bijna dagelijks naar het ziekenhuis, maar Arno werkt toch nog aan een nieuwe plaat: “Mijn laatste wens”

MuziekNormaal gezien zou ‘Vivre’ het laatste album van Arno Hintjens worden, maar de 72-jarige zanger, die nu al een tijdje sukkelt met zijn gezondheid, werkt nu toch nog aan een nieuwe plaat. De Oostendse artiest, die midden maart zijn voorlopig laatste concert annuleerde, krijgt hiervoor de hulp van zijn zoon en van zijn broer. 

30 reacties

 • Jacqueline Vandersmissen

  1 jaar geleden
  Bedankt voor al het mooie dat je ons ooit bracht. Niet opgeven !
 • Marc Puystiens

  1 jaar geleden
  Zijn pijnstillers: muziek.
 • Willy De WISPELAERE

  1 jaar geleden
  Veel respect 🙏
 • Jef Denijs

  1 jaar geleden
  Je moet het maar doen, alle respect en maak er iets specials van (zoals gewoonlijk) !
 • Maria Dekeyser

  1 jaar geleden
  Sterkte arno .hou er de moed in liefs uit Torhout
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkelde gevaarlijke eetstoornis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkel­de gevaarlij­ke eetstoor­nis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”

  Ed Sheeran (32) ging in een recordtempo van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu voor het eerst openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. Ongemakkelijk om over te praten, zegt hij, maar wél belangrijk. “Suiker, junkfood, cocaïne, alcohol... Hoe meer je ze consumeert, hoe beter ze voelen.”
 3. Tomorrowland Winter op Alpe d’Huez zit erop, 22.000 festivalgangers palmden legendarische ‘wielerberg’ in
  4

  Tomorrow­land Winter op Alpe d’Huez zit erop, 22.000 festival­gan­gers palmden legendari­sche ‘wielerberg’ in

  Een mythisch skidorp in de Franse Alpen komt weer tot rust. Zes dagen lang vierden in en op Alpe d’Huez 22.000 extravagante die-hards uit 90 verschillende landen er hoogtij tijdens Tomorrowland Winter. Die was aan zijn derde editie toe. En het wordt alles behalve de laatste. Waarom ‘de Alp’, die in wielerkringen bekend staat als ‘Nederlandse berg’ na de vele oranje ritzeges in de Tour de France, dankzij een organisatorisch huzarenstuk stilaan een Belgische wordt.