Zangeres Ilse DeLange krijgt een bierdouche tijdens Eurosonic Noorderslag, na het winnen van de Popprijs met The Common Linnets.
Volledig scherm
PREMIUM
Zangeres Ilse DeLange krijgt een bierdouche tijdens Eurosonic Noorderslag, na het winnen van de Popprijs met The Common Linnets. © ANP Kippa

Bierdouches zoals bij Mart Hoogkamer: gebeurt dat ook in Vlaanderen? “Het glas vloog rakelings langs m'n hoofd”

MuziekVier artiesten haalden afgelopen weekend bij onze Noorderburen het nieuws vanwege biergooiers. De één werd boos, de ander stopte met optreden - in het geval van Mart Hoogkamer zelfs al na een tiental seconden. Tot grote frustratie van de organisatie, die haar geld terugeiste. Was dat een verantwoorde reactie? Hoe los je zulke problemen op? En hoe zit het eigenlijk bij ons in Vlaanderen? Enkele artiesten van eigen bodem, waaronder Sergio en Bart Kaëll, reageren. “Ik kan Mart goed begrijpen. Na de tweede pint ben ik ook vertrokken.”

0 reacties

 1. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen
  Play
  Celebrities

  Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen

  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.