Beyoncé en Jay-Z op 2 augustus 2018 tijdens de 'On the Run II'-tour in het MetLife-stadium in New Jersey.
Volledig scherm
PREMIUM
Beyoncé en Jay-Z op 2 augustus 2018 tijdens de 'On the Run II'-tour in het MetLife-stadium in New Jersey. © Getty Images for Parkwood Entert

Beyoncé vraagt 2.684,30 euro (!) voor exclusiefste vipticket: wat krijg je daarvoor (niet) in de plaats?

Een stevig maandloon: dat betalen fans van Beyoncé voor het duurste vipticket in het Koning Boudewijnstadion, waar ze op 14 mei neerstrijkt. Exuberant? Zeker. Maar niet zó uitzonderlijk, als je weet dat Gene Simmons 1.027 euro vraagt aan Kiss-fans die op 13 juni z’n handje willen schudden in Paleis 12. Maar of je dan ook écht waar voor je geld krijgt?

 1. Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”
  PREMIUM
  BV

  Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”

  “Daarvoor haal ik graag mijn pitteleer nog eens boven.” Bijna drie decennia na de eerste Goes classic, keert Helmut Lotti terug naar z’n succesvolle klassieke repertoire. Voorlopig slechts eenmalig - tijdens een benefietavond in het kasteel van Horst -, maar meteen goed voor a trip down memory lane. Lotti geeft een blik op de meest spannende, bizarre en mooie momenten uit z’n klassieke hoogdagen. “Dat Eros Ramazotti zijn eigen teksten niet kent, snap ik totaal niet.”
 2. Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”
  MUZIEK

  Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”

  Op 21 april komt de nieuwe plaat van Natalia uit: ‘Hallelujah to the beat’. Voor haar nieuwste deuntjes werkte de zangeres een jaar lang intensief samen met Bart Peeters. Dat maakt het duo zelf bekend in ‘De Tafel van Vier’, waar ze vertellen over het samenwerkingsproces. “Het was superleuk om met hem in de studio te duiken. Bart kwam soms zelfs in zijn jogging werken. Het was een heel huiselijke sfeer”, onthult Natalia. “Als je het weet, hoor je in de melodieën een beetje Bart Peeters", merkt gastheer Gert Verhulst op.