AVROTROS
Volledig scherm
PREMIUM
© AVROTROS

Belle Perez neemt deel aan Nederlandse versie van ‘Liefde voor Muziek’: “Mijn aflevering is heel persoonlijk, er zijn absoluut tranen gevloeid”

MuziekDit najaar neemt Belle Perez (45) deel aan het Nederlandse programma ‘Beste Zangers’, het zusje van ‘Liefde voor Muziek’. Hoewel de zangeres deels Belgisch en deels Spaans is, heeft ze toch een heel goeie band met Nederland. “Je merkt dat het Nederlandse publiek echt nood heeft aan Latin-muziek, maar ik ga zoveel meer van mezelf laten zien”, vertelt de zangeres, die haar privéleven blootlegt in het programma. “De dood van mijn opa, de geboorte van Ellia, mijn relatiebreuken of de trouw met Wouter: ik neem de kijker mee in alle belangrijke golven in mijn leven.”

4 reacties

 • Frank Meynen

  3 weken geleden
  dat het een mooie vrouw is daar ben ik mee akkoord , het "zingen" van haar is iets anders maar smaken verschillen zeker
 • Eduard Wuyts

  3 weken geleden
  Liever niet ik sla het dan maar over
 • Dirk Willems

  3 weken geleden
  Ben benieuwd hoe Belle gaat klinken in onze eigen taal. Ik heb haar liedjes in de taal dat ze zingt eventjes goed gevonden. Maar nu zit er geen verandering in haar soort van songs en heb ik het er wel mee gehad ondertussen.
 • HUS JOZEF

  3 weken geleden
  Prachtige mooie vrouw .
 1. “Heel wat vragen bij manier waarop Pukkelpop dit heeft aangepakt”: artiesten reageren op afzegging festival
  Play
  Muziek

  “Heel wat vragen bij manier waarop Pukkelpop dit heeft aangepakt”: artiesten reageren op afzegging festival

  Het zat er al even aan te komen, maar nu is het ook officieel: Pukkelpop gaat dit jaar niet door. Te moeilijk om alles geregeld te krijgen met de verplichte coronatesten, laat de organisatie weten. Bij de artiesten die normaal gezien in augustus het beste van zichzelf moesten geven, klinkt vooral verbazing, want zij wisten nog van niets. “We worden eigenlijk al 1,5 jaar keer op keer naar beneden geduwd."
 2. Nick uit ‘Big Brother’ wil hitlijsten beklimmen als Ronnie Retro: “Ooit wil ik samenwerken met Willy Sommers en Bart Peeters”
  Muziek
  1

  Nick uit ‘Big Brother’ wil hitlijsten beklimmen als Ronnie Retro: “Ooit wil ik samenwer­ken met Willy Sommers en Bart Peeters”

  Hij liet tijdens zijn deelname aan ‘Big Brother’ z’n medekandidaten al kennismaken met z’n alter ego Ronny Retro, maar tegenwoordig beleeft het typetje van verliezend finalist Nick Kraft hoogdagen. Ronny en z’n single ‘Zuipte Wa Teveel’ doen het immers verrassend goed in de Vlaamse Ultratop. “En dan zeggen dat dit allemaal een uit de hand gelopen grap is.”