ANP
Volledig scherm
© ANP

België in tweede halve finale Songfestival

MuziekBelgië is ingedeeld in de tweede halve finale van het Songfestival. De loting vond dinsdagmiddag plaats in Turijn, waar de 66e editie van het muziekevenement dit jaar zal plaatsvinden.

1 reactie

  • peeters jos

    1 jaar geleden
    Kan de situatie tussen Rusland en Oekraïne niet beslecht worden in de ultieme dance- en singing-wedstrijd Eurovision? Vandaag oorlogje spelen en binnenkort samen op een podium “de Europese waarden” uitdragen. Het hoeft niet veel vreemder!
  1. Tweede editie van CORE: “Een totaalbelevenis, die inzet op drie pijlers: natuur, kunst en muziek”

    Tweede editie van CORE: “Een totaalbele­ve­nis, die inzet op drie pijlers: natuur, kunst en muziek”

    “Een totaalbelevenis”, zo vat VTM-journaliste Tanita De Mey CORE samen. De tweede editie van het festival is nog steeds een samenwerking tussen Rock Werchter en Tomorrowland, en zet volop in op drie pijlers: natuur, kunst en muziek. Zestig artiesten uit verschillende genres zullen - verspreid over vandaag en morgen - op zes verschillende stages het beste van zichzelf geven. Dat is meteen een podium meer dan tijdens de debuuteditie van vorig jaar. Nieuw is ook dat er geëxperimenteerd wordt met de meest up-to-date geluidstechnologie. Hierdoor wordt aan verschillende podia een soort ‘bubbel’ gecreëerd, die voor een nog betere muzikale ervaring moet zorgen. En ook wie op zoek is naar culinaire hoogtepunten, heeft geluk. Zo staat het Ossegempark vol met eetkraampjes, en die bieden nét dat tikkeltje meer aan dan standaard festivalkost. Afzakken naar CORE? Dat kan nog steeds: het festival is (nog) niet uitverkocht.