© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Bart Peeters over Week van de Belgische Muziek: “We moeten wat chauvinistischer zijn. Er loopt hier zo veel talent rond”

MuziekVoor de Belgische muzikanten zijn de MIA’s een jaarlijks hoogtepunt, maar het gala is uitgesteld naar 2022. Niet getreurd: deze week levert de VRT extra inspanningen om muziek van eigen bodem in de spotlights te zetten tijdens de Week van de Belgische muziek. Mocht daarbij niet ontbreken: Bart Peeters (61). “Eens die vaccinaties op volle toeren draaien, wil ik de soundtrack maken bij die Bevrijdingsfeesten”, lacht hij.

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pietersplein riep voor hem, dat wou ik ook!"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers wou eigenlijk paus worden: "Heel dat Sint-Pieters­plein riep voor hem, dat wou ik ook!"

 2. Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens neemt in tranen afscheid van zijn broers