Bart Peeters zal een gat in de lucht springen als hij opnieuw Deluxe mag gaan in de Lotto Arena.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Peeters zal een gat in de lucht springen als hij opnieuw Deluxe mag gaan in de Lotto Arena. © Hugo Van Beveren

Bart Peeters moet concerten een 4de keer uitstellen: “Surrealistisch. Maar de regering is slimmer dan de zanger”

MuziekBart Peeters (62) heeft de concertreeks in de Lotto Arena, die oorspronkelijk bedoeld was als feest voor zijn zestigste verjaardag, voor de vierde keer op rij door corona moeten uitstellen. Dat maakte hij gisteren via Instagram bekend, uitgerekend op zijn 62ste verjaardag. Feestelijk zag hij er in dat filmpje niet uit. Het leek bijna alsof het Duracell-konijn van de Vlaamse showbizz met een platte batterij zat. “Mij neerleggen bij de feiten is niet mijn sterkste kant, maar de regering is slimmer dan de zanger.”

74 reacties

 • Linda Bouuaert

  2 maanden geleden
  Dit voelde zowat iedereen aankomen. Men vraagt dringend nog mensen in de zorg beste Bart Vorm u om zoals vele “gewone” werklui vroeg of laat moeten doen en je kan zo beginnen in het ziekenhuis. Verschiet wel niet als ge uw loonbriefje dan bekijkt hé.
 • Martine Mommen

  2 maanden geleden
  Dit had niet mogen doorgaan, net zoals de rest.
 • Marie De wit

  2 maanden geleden
  Die staat dan in de lijst van rijke Belgische artiesten. Plezant is dit niet ook niet voor de gewone mensen maar de artiesten klagen het hardst.
 • Dirk Pype

  2 maanden geleden
  Moest het zo erg komen,dat je geen brood meer kan kopen,ik zal je zeker helpen geen honger te lijden.
 • Guido Verlinden

  2 maanden geleden
  Zeker uitstellen.!!!
 1. Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy
  Muziek

  Herinner je je dit nog? Kim Kardashian speelde ooit mee in videoclip van Fall Out Boy

  Kim Kardashian (41) is niet meer weg te denken uit de publieke belangstelling sinds ze wereldwijde bekendheid verwierf met de reality tv-show ‘Keeping Up With The Kardashians’. Maar haar fans zijn nu verbaasd door een optreden van de celeb voor ze echt bekend werd. In 2007 speelde de toen 26-jarige Kardashian namelijk mee in de videoclip ‘Thnks fr th Mmrs’ van Fall Out Boy, tot grote verbazing van haar fans.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.