© VRT
Volledig scherm
© © VRT

Bart Kaëll grijpt in nieuwe videoclip terug naar eerste liefde

Muziek“Tekenen, naakttekenen, boetseren en aquarel: ik heb het allemaal gedaan.” Alleen bijna niemand die nog weet dat Bart Kaëll (61) in de kunstwereld zou stappen voordat muziek zijn pad werd. Voor de videoclip van zijn nieuwste single ‘Zomerlief’ haalt hij die oude liefde terug boven, en tekent hij ‘zijn Luc’. “Eind jaren ‘70 was Luc mijn zomerlief, maar toen was hij nog samen met een vrouw.”

0 reacties

 1. Suzan en Freek in ‘Liefde voor Muziek’: er is nog werk aan hun kennis van Vlaamse songs
  Play

  Suzan en Freek in ‘Liefde voor Muziek’: er is nog werk aan hun kennis van Vlaamse songs

  We kennen nu alle artiesten voor het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek. Ook Suzan en Freek doen mee. Voor hen de tweede keer eigenlijk, want vorig jaar zaten ze ook in ‘Beste Zangers’, de Nederlandse versie van het programma, met ook onder meer Milow en Stef Bos. De verwachtingen zijn dus hoog, maar zijn ze het coveren van andere artiesten niet een beetje beu? Showbits heeft al meteen hun eerste reactie en doet ook al een test over hun Vlaamse songkennis. Suzan luistert alvast elke dag naar Ozark Henry en Freek is heel benieuwd wat Margriet met hun songs zal doen. Bekijk het gesprek hier in een nieuwe Showbits.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.