Axelle Red spreekt klare taal: “Hoog tijd dat de regering zware investeringen doet in onze sector”

MuziekAxelle Red had tijdens haar optreden op ‘24 UUR LIVE’ een duidelijke boodschap meegebracht voor Jan Jambon, Vlaams minister van Cultuur. 

87 reacties

 • ann mertens

  4 maanden geleden
  In plaats van te klagen...wees dankbaar dat jullie al die steunmaatregelen hebben gekregen..
 • Paul Verbeeck

  4 maanden geleden
  Dat ze hun optredens organiseren met eigen geld . Al hun kosten inbrengen en daarop hun ticketprijs bepalen . Ik denk niet dat ze nog veel volk gaan bijeen krijgen op een optreden. Of ze moeten zelf voor een realistisch bedrag willen optreden om de kosten te drukken . Als je ziet hoe sommigen onder hen leven en tijdens deze crisis gereisd hebben , hebben ze genoeg geld gekregen. Betaald met belastinggeld van hun publiek.
 • luc dierick

  4 maanden geleden
  Urbanus Bron De duizend rijkste Belgen plaats 657 Gekend vermogen 6455000euro
 • Eddy Vermeulen

  4 maanden geleden
  Ik heb niets tegen subsidies voor welke sector dan ook. Maar zouden de regeringspartijen de dag van vandaag zich niet beter bezig houden de zware energiekosten die ons vanaf dit jaar te wachten staan. Wacht maar als de eindafrekeningen in de brievenbussen gaan vallen. Vrees dat velen dit niet zullen kunnen betalen, gevolg, grote misères.
 • Vincent Henry

  4 maanden geleden
  Axelle, ga jij dat soms betalen? Je leeft in Frankrijk en je komt ons hier vetellen hoe het moet? je beseft zelfs niet dat de staatskas hier leeg is! Doe gerust een schenking... Artiesten zijn zeer goed betaald en hebben voldoende reserve. Bij artiesten waar dat zo niet is, is de reden meestal hun onbekwaamheid of hun verkwistend leven. Die moeten veranderen van job, dat is in alle stielen zo. De gewone burger moet daar niet voor opdraaien. Zonder eten kan je niet leven, zonder showbizz wel
 1. Maak kennis met nieuwe band Factor 4: “Miguel Wiels is niet zo streng als je zou denken”
  Play
  Muziek

  Maak kennis met nieuwe band Factor 4: “Miguel Wiels is niet zo streng als je zou denken”

  Ongeveer 25 jaar geleden hebben Miguel Wiels en William Vaesen K3 opgestart, en vandaag proberen ze dat succesverhaal te evenaren met hun splinternieuwe groep Factor 4. Bandleden zijn Eline Bogaerts (23), Jens De Geyter (18), Yutan Verbelen (24) en Zion Luts (17). “Er was meteen een klik tussen ons”, vertelt het viertal in een nieuwe Showbits. “En Miguel en William zijn helemaal niet zo streng als je zou denken.” De eerste single van de band heet ‘Smeerweer’. “Het zou heel leuk zijn als we in de toekomst op grote podia mogen staan, maar we voelen geen druk om te scoren.”