Arctic Monkeys
Volledig scherm
Arctic Monkeys © rv

Arctic Monkeys stellen nieuwe plaat ook in ons land voor: exclusieve showcase op Studio Brussel

MuziekOp vrijdag 21 oktober komt ‘The Car’, de nieuwe plaat van Arctic Monkeys, uit. Belgische fans hoeven echter niet zo lang te wachten om de nieuwe nummers te ontdekken, want op 10 oktober speelt de Britse band een exclusieve showcase op Studio Brussel.

0 reacties

 1. ‘Goeiemorgen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”
  Play
  Muziek

  ‘Goeiemor­gen, morgen’ van Nicole en Hugo gaat viraal in Oekraïne: “Het is een woord waar we mee vloeken”

  Het nummer ‘Goeiemorgen, morgen’, de Belgische Eurovisiesongfestivalinzending uit 1971, is in Vlaanderen en omstreken een geweldige hit die heel wat mensen kunnen meezingen. Maar niet alleen hier, zo blijkt. Want in Oekraïne is het liedje momenteel ook immens populair. “Goeiemorgen heeft hier een andere betekenis”, vertellen enkele Oekraïners aan NOS.
 2. Hoe gaat het nog met Within Temptation-zangeres Sharon den Adel? “Ik heb nog steeds die honger om te schrijven”
  PREMIUM
  Showbizz

  Hoe gaat het nog met Within Temptation-zangeres Sharon den Adel? “Ik heb nog steeds die honger om te schrijven”

  Sharon den Adel beloofde zichzelf nooit meer langer dan twee, drie weken op tour te gaan. Dat is mislukt. Tijdens haar huidige tour, die gisteren halt hield in Brussel, slaapt de Within Temptation-zangeres acht van de negen weken in de tourbus. Een inkijkje in het leven en de carrière van de zangeres, tevens moeder van drie tieners. “De status van voorprogramma zijn we gepasseerd, maar voor Iron Maiden maakten we graag een uitzondering.”