Alex Turner van Arctic Monkeys
Volledig scherm
Alex Turner van Arctic Monkeys © Redferns

Arctic Monkeys komen naar Rock Werchter 2023

MuziekNa Stromae maakt de organisatie van Rock Werchter een nieuwe naam bekend voor het festival: de Britse band Arctic Monkeys. Zij zullen op zondag 2 juli gaan optreden in het Festivalpark in Werchter.

0 reacties

 1. Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”
  Celebrities

  Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”

  Selena Gomez-fans kunnen de vete met Hailey Bieber (26) niet negeren. Integendeel. Tijdens het optreden van Justin Bieber (29) op Rolling Loud in Los Angeles schelden enkele aanwezigen zijn vrouw Hailey uit. “Fuck Hailey, fuck Hailey”, brullen mensen in het publiek. Aan de andere kant van het podium roepen andere concertgangers: “Selena, Selena!” Selena en Hailey waren de voorbije weken in een vete verwikkeld op sociale media. Hailey zou - volgens fans - Selena en haar beste vriendin Taylor Swift (33) hebben uitgelachen.
 1. PORTRET. Dit is Goldband, de Nederlandse groep die twee Lotto Arena’s uitverkocht: “Niet slecht voor drie stukadoors”
  PREMIUM
  Muziek
  5

  PORTRET. Dit is Goldband, de Nederland­se groep die twee Lotto Arena’s uitver­kocht: “Niet slecht voor drie stukadoors”

  Een festivalzomer in het gips, een romance met de Nederlandse superster Maan én een incident met wit poeder. De heren van Goldband - straks en morgen goed voor een uitverkochte Lotto Arena - weten hoe ze zichzelf in de kijker moeten werken. Maar wie zijn de drie stukadoors - die met luchtige songs, eightiesvibes en loeiharde beats genadeloos de popconventies onderuit halen - nu écht? “Zo’n nummer als ‘Witte Was’? Nou, dat gaat dus niet over onderbroeken.”