André Hazes en zijn zoontje
Volledig scherm
André Hazes en zijn zoontje © Instagram

André Hazes schrijft nummer voor zoontje: “Kleine grote vriend, je gaat me vanaf nu minder zien”

MuziekDe geschiedenis herhaalt zich: André Hazes (27) heeft samen met hitmaker John Ewbank een liedje geschreven voor zijn zoon. Het nummer klinkt als een brief vol verontschuldigingen aan het adres van ‘Dreetje’: “Mama heeft alles gegeven wat ze had, en ik deed ook mijn best, maar soms is willen niet genoeg.” 

23 reacties

 • Lazaros mpellis

  1 jaar geleden
  André Hazes (de originele) is de enige Nederlandstalige zanger die mij met zijn muziek kan ontroeren
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Dat is nu eens het juiste voorbeeld van een overjaarse puber. Zieligaard 1ste klasse. Zulke pubers moesten ze verplichten om minstens 1 jaar legerdienst te doen.
 • Sannie Stark

  1 jaar geleden
  Gatver, dat heet je straatje schoon poetsen! Ik hoop dat Monique een hele leuke vent treft die beter voor haar is dan jij ooit geweest bent. En tevens een super papa voor die kleine jongen, want dat verdiend dat kind. Dan komt er nog wat van terecht, dat is bij jou niet gebeurd. Maar ja met zo'n moeder lukt dat ook niet!
 • Amber Jurka

  1 jaar geleden
  Ontroeren? Ik lees niks anders dan alleen maar negatieve reacties van mensen over de situatie. Ik deze jongen komt zichzelf nog wel eens tegen. Ik de reden dat hij nu een liedje schrijft en als ik de tekst goed lees tussen neus en lippen door heeft hij weer spijt van de breuk maar dat Monique niet meer meer wilt. Dus moet hij het wel met die Sarah uithouden. Het liedje is puur een verdrietig nummer voor Monique and en hoeveel spijt hij heeft en niet meer terug kan.
 • koen straatmans

  1 jaar geleden
  Wat een pestliedje van die patser, vraag me af wat dat jong hiermee moet, het lijkt wel een soort afscheid liedje.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.