André Hazes lanceert ‘Liefde Voor Muziek’-hit ook in Nederland

MuziekAndré Hazes brengt ook in Nederland het nummer uit waarmee hij hier in België momenteel een grote hit scoort. De zanger zong het lied ‘Doe het licht maar uit’ deze week in het programma ‘Liefde voor Muziek’ en raakte zijn collega’s diep.

5 reacties

 • jean pierre petitjean

  3 jaar geleden
  Gewoonweg prachtig❤️
 • Marleen Vande ginste

  3 jaar geleden
  heel erg mooi. toffe gast
 • Anne Marie De Keersmaecker

  3 jaar geleden
  Doe je ogen toe en je denkt dat DE André Hazes Sr. het zelf zingt,een lied op het lijf van vader Hazes geschreven
 • Crabbé Guy

  3 jaar geleden
  Prachtig
 • Jozef Suys

  3 jaar geleden
  Dre heeft dat schitterend gebracht er kwam kippenvel bij te pas proficiat
 1. ‘The Voice’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”
  Showbits
  9

  ‘The Voi­ce’-winnares Louise nam ontslag om aan muziek te werken: “Wil binnen de maand mijn eigen single uitbrengen”

  In december werd Louise Goedefroy gekozen als winnares van ‘The Voice Van Vlaanderen’ 2022. Nu, drie maanden later, is het opvallend stil geworden rond de zangeres. “Ik ben weldegelijk aan mijn muziekcarrière aan het werken”, vertelt ze tegen Showbits-reporter Senne. Hoe ze die carrière precies probeert uit te bouwen en welke soort muziek we van haar mogen verwachten, zie je in een nieuwe Showbits-video.
 1. Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkelde gevaarlijke eetstoornis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Ed Sheeran vond zichzelf ‘superdik’ en ontwikkel­de gevaarlij­ke eetstoor­nis: “Ik kon niet stoppen met overgeven”

  Ed Sheeran (32) ging in een recordtempo van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu voor het eerst openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. Ongemakkelijk om over te praten, zegt hij, maar wél belangrijk. “Suiker, junkfood, cocaïne, alcohol... Hoe meer je ze consumeert, hoe beter ze voelen.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.