EPA
Volledig scherm
© EPA

"Alles veranderde toen P!nk me ontdekte": ‘Hoe Het Danst’-zangeres Davina Michelle nu ook bij ons gelanceerd

MuziekDankzij 'Hoe het danst', haar successingle met Marco Borsato en Armin Van Buuren, is de carrière van de Nederlandse Davina Michelle (23) ook bij ons gelanceerd. Volgende maand treedt ze voor het eerst solo op in België, en dat terwijl ze twee jaar geleden nog vroedkunde studeerde. "Alles veranderde toen P!nk me ontdekte."

4 reacties

 • Toran Korshnah

  2 jaar geleden
  Haar Frans is wel hilarisch...Anderzijds een dame met bakken talent. Zal niet bij die enige monsterhit blijven.
 • Jurgen Van Den Bergh

  2 jaar geleden
  Er zitten veel goede zangers en zangeressen in Nederland. Maar als ze beginnen samen te zingen is het naar de knoppen. Zij horen blijkbaar niet dat sommige stemmen niet goed blenden.
 • robbe vanhoutte

  2 jaar geleden
  Er zitten toch soms rare klanken in haar stemgeluid. Maar er komt wel geluid uit haar klep. Een orkaan.
 • Hans Willems

  2 jaar geleden
  Ik was er bij in den Haag. En had eerlijk gezegd nog niet gehoord van haar. Maar wat een stem. Raar of zelden gezien.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.