Pat Krimson.
Volledig scherm
PREMIUM
Pat Krimson. © Dieter Bacquaert

“Alleen Radio Contact wilde mijn nummer draaien”: Pat Krimson over ‘Lift U Up’, de grootste hit van 2 Fabiola

Muziek“Ik dacht dat ‘Lift U Up’ meteen een succes zou zijn. Niet dus.” Pat Krimson vertelt in onze reeks ‘Vlaamse artiesten over hun grootste hit’ welke weg de megahit van 2 Fabiola moest afleggen en wat die song voor zijn carrière heeft betekend. “Dankzij dat nummer verzeilde ik zelfs in een voedselgevecht met de Spice Girls. Hoeveel mensen kunnen dat zeggen?”

1 reactie

 • Thomas Boulange

  2 jaar geleden
  Na Maurice Engelen is Pat Krimson nr 2 in de belgische scene waar ze goed in zijn, twee talenten die te weinig respect krijgen voor wat ze al bereikt hebben. Zo zijn er nog: onbekend in Belgie maar beroemd en berucht in het buitenland
 1. Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfestival: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousiast over hem”
  Play
  Songfestival
  9

  Jérémie Makiese zingt vanavond als 16e op het Songfesti­val: "Ze zijn hier in Turijn laaiend enthousi­ast over hem”

  “Ik heb mijn nummer nog geen enkele keer gezongen zoals in de studio.” Jérémie Makiese is klaar om miljoenen Songfestivalfans te overtuigen met ‘Miss You’. Onze nationale hoop mag zaterdagavond als zestiende aan de bak in de finale van het Eurovisiesongfestival, al weet hij zelf nog niet goed hoe het nummer precies gaat klinken. Hoe ziet zijn dag er vandaag uit? Heeft hij last van zenuwen? Hoe populair is hij daar in het artiestendorp? En hoeveel kans maakt hij? Wij vroegen presentator Peter Van de Veire én de zingende keeper himself om tekst en uitleg.