EPA
Volledig scherm
© EPA

‘All I want for Christmas’ levert Mariah Carey alweer drie records op

MuziekMariah Carey (49) heeft alweer drie records te pakken met haar kersthit ‘All I Want For Christmas is You’. Dat maakte de redactie van de nieuwe editie van het Guiness World Records Book bekend tijdens een optreden van de zangeres.

1 reactie

 • Anne Moris

  2 jaar geleden
  Blijft een goed kerst nr ❤ ❤ ❤
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Moldavische folkpunk of gele wolvenmaskers: deze tien acts gaan (waarschijnlijk) door op het Songfestival
  Play
  Muziek

  Moldavi­sche folkpunk of gele wolvenmas­kers: deze tien acts gaan (waar­schijn­lijk) door op het Songfesti­val

  Op de finale van het Eurovisiesongfestival is het nog wachten tot zaterdag, maar in tussentijd moetende fans van het liedjescircus niet op hun honger blijven zitten. Vanavond vindt immers de eerste halve finale plaats, en die staat garant voor flink wat vertier. Onze vrouw selecteert de tien inzendingen die — volgens haar — de grootste kans maken om door te stoten.