Alain Vande Putte Vlaams-Belgische artiest, componist en producent
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Vande Putte Vlaams-Belgische artiest, componist en producent © Thomas Sweertvaegher

Alain Vande Putte moet K3 in zijn eentje hits bezorgen na vertrek van Miguel Wiels: “Eerlijk? Ik voel mij bevrijd”

Muziek‘Waterval’ is een schot in de roos, nu al een klepper van formaat op een lange lijst K3-hits. Zonder Miguel Wiels lukt het dus ook. “Het was even slikken toen Miguel z’n vertrek aankondigde”, vertelt Alain Vande Putte (56), die de hitmachine nu in z’n eentje draaiende moet houden. “Maar nu kan ik honderd procent m’n zin doen.”

5 reacties

 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  hits bezorgen ? dat zal dat computer gestuurd electronisch orgel zelf wel 'componeren' ! NJ
 • Marc Paesen

  1 jaar geleden
  Als de kassa maar blijft rinkelen, op welke wijze ook... Niet waar "Gertje"?
 • zina riffia

  1 jaar geleden
  Ik vind de nieuwe liedjes veel leuker, wat een mooie sound. Refreshing!! Daar was K3 zeker aan toe. Top gedaan dhr Vande Putte Alain.
 • André Degrote

  1 jaar geleden
  Op cd staan maar 2 echt goede liedjes vindt ik. Rest is afkooksel van eerdere liedjes. Maar echte K3 fans zullen het wel appreciëren.
 • Marc Geerts

  1 jaar geleden
  Die Wiels dacht ook dat hij onvervangbaar was.
 1. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.