Metejoor - aangeleverde beelden
Volledig scherm
PREMIUM
Metejoor - aangeleverde beelden © RV

Al jaren chouchou van topartiesten, maar nu pas doorbraak voor Metejoor: “‘Ben ik nu Metejoor of meester Joris?’, denk ik soms”

MuziekAls een 'Metejoor' vloog hij de radio's binnen met zijn single '1 op een miljoen'. Op de Vlaamse zenders, maar net zo goed bij onze noorderburen: iederéén draait het duet van Joris Van Rossem (30) met de Nederlandse Babet. Het is zijn eerste nummer 1-hit, pas drie jaar na de start van zijn muziekcarrière. Jaren geleden al rook Bart Peeters zijn talent, en lieten Clouseau en Niels Destadsbader hem hun voorprogramma spelen. “Maar daar zelf in geloven? Ik heb mijn passie jàren weggestoken door faalangst.”

2 reacties

 • Eddy Willems

  2 jaar geleden
  Proficiat Joris, maar voetballen kon je ook goed. Nog veel succes in de toekomst.
 • Jos Waarheid

  2 jaar geleden
  Geweldig nummer en geweldig gezongen. Maar met Lisa had het nummer zeker zo mooi geweest, misschien nog mooier. Maar om door te breken in Nederland is dit wel een goede stap. Ben zeker fan !
 1. Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”
  Play
  Showbits

  Zo vroeg Freek Suzan ten huwelijk: “Echt een verrassing, ik dacht dat hij nog wilde wachten”

  Wanneer ze gaan trouwen, verklappen ze nog niet. Suzan toont wel vol trots haar verlovingsring die ze van Freek kreeg. Hij ging op z’n knieën tijdens een concert van Coldplay in Berlijn. “Ik was al een tijdje van plan om haar ten huwelijk te vragen en dat leek mij het juiste moment, tijdens een optreden van onze favoriete band”, vertelt Freek. De twee deelden de beelden op hun sociale media. En ze tonen nog meer privébeelden, namelijk een vakantievideo van hun reis in Italië. Daarmee hebben ze de videoclip samengesteld van hun nieuwe single ‘Kwijt’. Bekijk de beelden hier al in een nieuwe Showbits.