Chris Pizzello/Invision/AP
Volledig scherm
© Chris Pizzello/Invision/AP

Adele heeft Spotify-record met meeste streams in één dag

MuziekAdele (33) heeft een Spotify-record verbroken. Haar nieuwe single ‘Easy On Me’ is het meest gestreamde nummer in één dag. Vrijdag bracht de zangeres het eerste nummer van haar nieuwe album ‘30' uit.

5 reacties

 • Jean Schepens

  2 maanden geleden
  met een stem als een klok ; wel verdiend ; bravo én doe zo verder ! ... NONKELJEAN
 • patrick claeys

  2 maanden geleden
  Pure marketing. Net als die brusselaar die Stromae heet. Waarom krijgen die 2 zoveel aandacht in de media, terwijl andere, misschien betere artiesten, het erzonder moeten doen? Ik vraag me bvb. écht af wat die Stromae zo bijzonder maakt! Gewoon omdat één of andere "recensent" het goed vindt, neemt de meute het over!🙄
 • Gert Veer

  2 maanden geleden
  Ik vind die nieuwe single maar niets, meer van hetzelfde ook al is dat absoluut niet slecht. Maar dat vond ik ook van de Skyfall titelsong toen ik het de eerste keer hoorde en nu vind ik dat nog altijd prachtig, de allerbeste 007-film ook trouwens...
 • Jean Petermans

  2 maanden geleden
  Niks nieuws, precies dezelfde stijl als haar oude nummers.
 • Katia Blancmont

  2 maanden geleden
  Een copie van haar eerdere singles, niets meer.
 1. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.
 2. Bloednerveuze Adele moet optreden herstarten: “Ik doe het in mijn broek van de zenuwen”
  Muziek

  Bloedner­veu­ze Adele moet optreden herstarten: “Ik doe het in mijn broek van de zenuwen”

  Vorige week bracht Adele (33) haar vierde studioalbum ‘30' uit, en naar aanleiding daarvan werd eerder deze maand een special opgenomen in het Palladium in Londen. Daar bracht de zangeres enkele van haar nieuwe nummers. Maar toen ze aan haar hit ‘Easy On Me’ begon, vroeg Adele zelf om even opnieuw te kunnen beginnen. Ze voelde zich naar eigen zeggen “emotioneel” om weer op een podium te staan.
 3. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.