De ABBA-tars
Volledig scherm
PREMIUM
De ABBA-tars © rv

ABBA is terug met songs en hologrammen, maar draait het allemaal om ‘money, money, money’?

MuziekBijna vier decennia na de split maakt ABBA een officiële comeback. Met een nieuw album én een concerthal vol hologrammen. Maar waarom die plotse terugkeer? En waarom moet dat aan de hand van een controversieel verdienmodel, voor artiesten die zelf niet meer op het podium kunnen staan? Doen ze het dan alleen voor de money, money, money? 

11 reacties

 • Frederic Franke

  3 weken geleden
  goeie muziek! En niemand werkt gratis. Maar er zijn die nog altijd aan de top staan en dit sinds begin van de jaren 60, de Paul MCcartney, een monument, een voorbeeld voor velen.
 • Jo Van den Breen

  1 maand geleden
  Nog al goed, dat ze er niet direct ingevlogen zijn met een soort 2de Dancing Queen, maar met 2 nieuwe song over hun terug gevonden vriendschap en samenwerking, anders werden ze ook nu weer totaal in de grond geboord door de criticasters van weleer, die net als ABBA, lijken te zijn verrezen zijn uit de jaren 70.
 • Gerd Van Hoof

  1 maand geleden
  Prachtig nummer! Maar ik vraag me af of ze het nog zelf zingen? Ik vind er niets meer over?
 • Denis Hernould

  2 maanden geleden
  Waarom zo een negatief artikel over een van de beste groepen ter wereld? Abba doet het niet voor het geld. Trouwens ze blijven geld verdienen al moest er geen nieuwe muziek komen. Dit zijn echte artiesten die topmuziek leveren.
 • Rudy Delaey

  2 maanden geleden
  Is een schitterende groep altijd prachtige muziek gemaakt ik kijk er zeker naar uit welkom back.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.