De leden van ABBA in de pakjes waarin ze de ABBA-tars maakten
Volledig scherm
De leden van ABBA in de pakjes waarin ze de ABBA-tars maakten © rv

ABBA brengt na veertig jaar een nieuwe plaat uit: “Hoe onvoorstelbaar dat we hier nu zijn”

MuziekFans wachten er al jaren op en vandaag was het eindelijk zover: via een livestream deden de leden ABBA hun grote project ‘ABBA Voyage’ uit de doeken doen. Dat bleek niet alleen de aankondiging van een aantal nieuwe nummers en een tournee met - u leest het goed - ABBA-tars te zijn, maar van een volledig nieuwe plaat. “Eerst waren het maar een paar nummers, maar toen dachten we: waarom doen we niet ineens een heel album?”

33 reacties

 • Patrick Verbelen

  9 maanden geleden
  Met geld en een goed geoliede publiciteitsmachine krijg je alles verkocht. Zo ging het met de musical “mama mia”, het zal nu niet anders zijn.
 • Jo Van den Breen

  9 maanden geleden
  Mensen muzikale smaken verschillen, maar degene die hier beweren dat de 2 nieuwe nummers van ABBA niet veel soeps zijn, begrijpen niets van muziek en weten al zeker niets van het verleden van de groep of hebben geen gevoelens en men is toch niet verplicht om naar ABBA te luisteren. Als men goed luistert weet men dat de 2 nieuwe songs over zichzelf gaan, het zijn meesterwerken en vormen de nieuwe fundering voor een verdere samenwerking, dus gegarandeerd nog straffer en beter werk op komst.
 • Patrick Verbelen

  9 maanden geleden
  Het zal natuurlijk wennen worden om terug echte muziek te horen,
 • nicole desseyn

  9 maanden geleden
  @ Dirk Desmet ABBA is van alle tijden ! En als het zal gedraaid worden in de rusthuizen zullen er velen van genieten ! Veel jonge mensen zoeken de muziek op uit de jaren 70 en 80 maar jij was misschien nog niet geboren
 • Noël Onselaere

  9 maanden geleden
  Abba :eindelijk terug met goede muziek.. wij hebben er lang genoeg moeten op wachten.