In 2014 leerden we de 14-jarige Emma Bale kennen in 'The Voice Kids', dit jaar zal de jonge vrouw te zien zijn in 'Liefde voor muziek'.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2014 leerden we de 14-jarige Emma Bale kennen in 'The Voice Kids', dit jaar zal de jonge vrouw te zien zijn in 'Liefde voor muziek'. © Julia & Vincent

7 jaar na ‘All I Want’ is Emma Bale klaar voor debuutalbum: "Mijn spaargeld steekt in mijn plaat, dat huisje moet nog even wachten"

MuziekZeven jaar geleden weigerde ze nog over de liefde te schrijven wegens "geen ervaring". Vandaag schudt Emma Bale (21) de relatie met haar ex van zich af in haar nieuwe single 'mind games'. Het 14-jarige meisje, dat van kanten kleedjes hield, is nu een volwassen vrouw die weet wat ze wil. Een nieuw lief kan nog even wachten, maar haar debuutalbum verschijnt nog voor de zomer. Ook al moest ze daarvoor wel haar spaarcenten aanspreken.

0 reacties

 1. Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongelooflijk groot hart”
  PREMIUM
  Waasmunster/Sint-Niklaas

  Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongeloof­lijk groot hart”

  Op aanvraag van haar voormalige juf Lies Batselier werd op Rode Neuzen Dag ook stilgestaan bij het afscheid van de 13-jarige Redina Thaqi. Het meisje uit Waasmunster liet in augustus het leven na een ongelijke strijd tegen een hersentumor. Emma Bale zong speciaal voor Redina haar doorbraakhit ‘All I Want’. “Redina stond altijd klaar voor iedereen. We willen de herinnering aan haar levend houden”, zegt Lies.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.