In 2014 leerden we de 14-jarige Emma Bale kennen in 'The Voice Kids', dit jaar zal de jonge vrouw te zien zijn in 'Liefde voor muziek'.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2014 leerden we de 14-jarige Emma Bale kennen in 'The Voice Kids', dit jaar zal de jonge vrouw te zien zijn in 'Liefde voor muziek'. © Julia & Vincent

7 jaar na ‘All I Want’ is Emma Bale klaar voor debuutalbum: "Mijn spaargeld steekt in mijn plaat, dat huisje moet nog even wachten"

MuziekZeven jaar geleden weigerde ze nog over de liefde te schrijven wegens "geen ervaring". Vandaag schudt Emma Bale (21) de relatie met haar ex van zich af in haar nieuwe single 'mind games'. Het 14-jarige meisje, dat van kanten kleedjes hield, is nu een volwassen vrouw die weet wat ze wil. Een nieuw lief kan nog even wachten, maar haar debuutalbum verschijnt nog voor de zomer. Ook al moest ze daarvoor wel haar spaarcenten aanspreken.

0 reacties

 1. Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongelooflijk groot hart”
  PREMIUM
  Waasmunster/Sint-Niklaas

  Emma Bale zingt op Rode Neuzen Dag voor overleden Redina (13): “Ze had een ongeloof­lijk groot hart”

  Op aanvraag van haar voormalige juf Lies Batselier werd op Rode Neuzen Dag ook stilgestaan bij het afscheid van de 13-jarige Redina Thaqi. Het meisje uit Waasmunster liet in augustus het leven na een ongelijke strijd tegen een hersentumor. Emma Bale zong speciaal voor Redina haar doorbraakhit ‘All I Want’. “Redina stond altijd klaar voor iedereen. We willen de herinnering aan haar levend houden”, zegt Lies.
 2. Zornik viert 20ste verjaardag en maakt grootse comeback: “Onze drive was weg, nu is die goesting terug!”
  Muziek
  2

  Zornik viert 20ste verjaardag en maakt grootse comeback: “Onze drive was weg, nu is die goesting terug”

  Goed nieuws voor de fans van Zornik en hun hits als ‘Scared of yourself’ en ‘It’s so unreal’. Frontman Koen Buyse (43) laat weten dat de populaire rockgroep van weleer een heuse comeback maakt, nu ze hun twintigjarig bestaan vieren. Zo staan ze dit najaar al op de planken van de AB, al zal het daar niet bij blijven. “We zijn zelfs al bezig met het opnemen van nieuw materiaal”, zegt Koen in Het Nieuwsblad.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'