Heel intiem bestegen Niels Destadsbader en Clouseau het podium.
Volledig scherm
PREMIUM
Heel intiem bestegen Niels Destadsbader en Clouseau het podium. © Joel Hoylaerts/Photo News

26.000 kaarsjes geven Sportpaleis weer hoop: “Op 4 september gaan we ongehinderd feesten zoals vroeger”

MuziekHet eerste Sportpaleis van 2021 is een feit. Heel intiem bestegen Niels Destadsbader en Clouseau gisteren het podium. Hun publiek: meer dan 26.000 theelichtjes. De toeschouwers waren er in gedachten bij. Het waren zij die een kaarsje kochten, goed voor meer dan 50.000 euro opbrengst. "En vanaf 4 september staan we hier opnieuw mét publiek!”

9 reacties

 • Giedo Claesen

  1 week geleden
  Ja als ze maar kaarsjes kunnen aansteken voor op te vallen en te vieren dan kan dat. Straks is er toch teveel CO2
 • dirk van baelen

  1 week geleden
  Hoop doet leven
 • Jozef Van Vaerenbergh

  1 week geleden
  Hoop doet leven he. Will Tura weet dat al langer. Maar hoop is er zeker. Vooral voor jullie artiesten en zeker voor onze jeugd wens ik een snelle terugkeer naar een meer normaal leven.
 • imke de meester

  2 weken geleden
  volgens mij hebben die een glazen bol, of ze staan in contact met hierboven. We zullen moeten afwachten maar ik denk dat september te vroeg is.
 • Finis Terrae

  2 weken geleden
  "Ongehinderd feesten". Lees: heraanknopen met de pak de poen show. 5.500 Euro. Per optreden. Gemiddeld zo'n 20 per maand. Steun de "cultuur"sector ?
 1. Het salsadansje van Niels en Natalia én een sterk staaltje metal: dit waren de tweede blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’
  TV

  Het salsadans­je van Niels en Natalia én een sterk staaltje metal: dit waren de tweede blind auditions van ‘The Voice van Vlaanderen’

  Vanavond was het in ‘The Voice van Vlaanderen’ tijd voor de tweede blind auditions en die zorgden meteen voor een aantal verrassingen. Ze begonnen we de avond met een woeste cover van het metal-nummer ‘Paranoid’ van Black Sabbath. Kandidate Alessia haalde voor haar auditie dan weer haar beste Italiaans naar boven. We moeten je dan ook niet vertellen dat de coaches ook deze week hun uiterste best hebben moeten doen om hun favorieten te overtuigen. Aflevering nog niet gezien? Opgepast, want dit artikel bevat spoilers.
 2. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen
  Play
  Blind Getrouwd

  Zo beleefden de koppels van Blind Getrouwd hun eerste nacht samen

 2. Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  Eerste veertigers geven zich bloot in 'Uit De Kleren'