Photo News
Volledig scherm
© Photo News

24 UUR LIVE met Miguel Wiels verlengd wegens succes (en noodzaak): "Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden”

MuziekAxelle Red. Clouseau. Bart Peeters. Hooverphonic. The Black Box Revelation. Christoff. Milow. De lijst is haast eindeloos voor de tweede editie van ‘24 UUR LIVE’ in het Sportpaleis. Initiatiefnemer Miguel Wiels (49) stretcht nog even zijn vingers en kruipt dan alweer een dag en een nacht achter de piano. “Want corona doet de muziekindustrie nog altijd bloeden.” Maar, zo bezweert Wiels, het plezier primeert. “We willen er geen politiek statement van maken.”

8 reacties

 • Rayman Van Den Bulck

  4 maanden geleden
  Prachtig initiatief maar alleen voor jongeren online Waarom niet gewoon op tv Niet iedereen is mee met alles
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Ge zou beter gaan helpen in Pepinster met gans uw clubke Wiels!
 • percy colman

  4 maanden geleden
  Waar zijn de metalbands,anee die mogen geen kansen krijgen want het is voor het ons kent ons kliekje siroopzangers
 • Nicolas Baus

  4 maanden geleden
  Inderdaad Yves. Als je ziet hoe het Songfestival in mei kon gehouden worden met 3500 man in Ahoy in Rotterdam, en er uiteindelijk bijna geen nieuwe gevallen aan gelinkt konden worden, zou 1000 man in het Sportpaleis toch echt moeten kunnen.
 • Michael Steyaert

  4 maanden geleden
  Een mooi idee en concept, maar misschien moeten we ook even verder kijken dan cultuur, Corona doet bedrijven in alle sectoren bloeden. Het enige dat we keer op keer moeten horen is hoe moeilijk de horeca en de cultuur het hebben. De problemen bij bedrijven in de andere sectoren zijn blijkbaar van ondergeschikt belang.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.