1. Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”
  MUZIEK

  Natalia werkte voor nieuw album intensief samen met Bart Peeters: “We hebben veel diepe gesprekken gehad”

  Op 21 april komt de nieuwe plaat van Natalia uit: ‘Hallelujah to the beat’. Voor haar nieuwste deuntjes werkte de zangeres een jaar lang intensief samen met Bart Peeters. Dat maakt het duo zelf bekend in ‘De Tafel van Vier’, waar ze vertellen over het samenwerkingsproces. “Het was superleuk om met hem in de studio te duiken. Bart kwam soms zelfs in zijn jogging werken. Het was een heel huiselijke sfeer”, onthult Natalia. “Als je het weet, hoor je in de melodieën een beetje Bart Peeters", merkt gastheer Gert Verhulst op.
 1. Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”
  PREMIUM
  BV

  Helmut Lotti gaat nog eens ‘Tiritomba’ brengen: “Ondenkbaar, zingen met zo’n wereldster”

  “Daarvoor haal ik graag mijn pitteleer nog eens boven.” Bijna drie decennia na de eerste Goes classic, keert Helmut Lotti terug naar z’n succesvolle klassieke repertoire. Voorlopig slechts eenmalig - tijdens een benefietavond in het kasteel van Horst -, maar meteen goed voor a trip down memory lane. Lotti geeft een blik op de meest spannende, bizarre en mooie momenten uit z’n klassieke hoogdagen. “Dat Eros Ramazotti zijn eigen teksten niet kent, snap ik totaal niet.”
 2. Karen Damen kondigt onewomanshow aan en gaat opnieuw zingen: “Ja, het zal ook opnieuw in het Nederlands zijn”
  SHOWBITS
  10

  Karen Damen kondigt onewoman­show aan en gaat opnieuw zingen: “Ja, het zal ook opnieuw in het Nederlands zijn”

  Karen Damen (48) heeft groot nieuws: ze gaat opnieuw zingen en touren. Op 13 december gaat in de Arenberg in Antwerpen ‘De eerste keer’ in première, haar eerste eigen onewomanshow. Dat kondigt ze exclusief aan in een gesprek met Showbits: “Ik ga vertellen over mijn leven, wat ik allemaal heb meegemaakt en geloof me: jullie weten nog lang niet alles van mij”. Exact 25 jaar na de start van K3 is ze voor het project herenigd met William Vaesen, de ontdekker van het trio. Hij verplicht Karen alvast om terug in het Nederlands te gaan zingen, ook al had ze gezworen dat nooit meer te doen. Tickets voor de voorstelling gaan op vrijdag 17 maart om 10 uur in verkoop via deze link.
 3. RECENSIE. “Een verrassend persoonlijke show”: Stromae start in ‘Paleis 12' ongeziene concertreeks

  RECENSIE. “Een verrassend persoonlij­ke show”: Stromae start in ‘Paleis 12' ongeziene concert­reeks

  “Bonsoir, les Brusseleirs.” De Maestro kwam thuis. Met acht keer ‘Paleis 12' en één dag Werchter mag Stromae in 2023 op Belgische bodem maar liefst 208.000 volgelingen voor zijn podium verwachten. In Brussel werd hij na omzwervingen in Amerika en zelfs zonder spectaculaire verrassingen als ‘verloren zoon’ onthaald en net niet ‘heilig’ verklaard. Maar ‘zalig’ was de Maestro wel. Met een eerbetoon aan zijn vrouw en een stiekeme knipoog naar zijn allergrootste fan in een anoniem hoekje op het podium.
 1. Mannen van Goldband verkopen hun merchandise in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”
  Muziek

  Mannen van Goldband verkopen hun merchandi­se in centrum Antwerpen: “Lotto Arena vraagt te veel commissie”

  Vrijdagavond gaven de mannen van Goldband hun eerste van twee uitverkochte concerten in de Lotto Arena, en fans zullen het misschien gemerkt hebben: er was geen standje aanwezig waar je merchandise van de band kon kopen. “Vanwege de commissie die Lotto Arena rekent is er helaas geen verkoop tijdens de shows”, klinkt het in een verklaring. Om dat goed te maken, verkochten de heren zaterdagmiddag zélf hun spullen in een pop-upshop in Antwerpen.
 2. The Starlings staan op nummer 1 in hitlijst én vieren dat met een feest: “Iedereen die heeft gestemd, mag komen”
  Muziek

  The Starlings staan op nummer 1 in hitlijst én vieren dat met een feest: “Iedereen die heeft gestemd, mag komen”

  The Starlings, oftewel Tom Dice (33) en Kato Callebaut (31), hebben wat te vieren. Hun hit ‘Rollercoaster’ staat (eindelijk) op nummer 1 in de MNM50 én dat kunnen ze niet onopgemerkt laten passeren. Integendeel. Om hun fans in de bloemetjes te zetten en te bedanken voor de steun, zal het stel een groot feest organiseren. “We hebben nog geen datum en plaats, maar zijn wel volop aan het plannen. Iedereen die gestemd heeft, mag komen.” Niet getreurd als er fans niet gestemd hebben want: “Als je deze week nog stemt, hou dan zeker je stembewijs bij", aldus het stel in ‘Play Café’.
 1. PORTRET. Dit is Goldband, de Nederlandse groep die twee Lotto Arena’s uitverkocht: “Niet slecht voor drie stukadoors”
  PREMIUM
  Muziek
  5

  PORTRET. Dit is Goldband, de Nederland­se groep die twee Lotto Arena’s uitver­kocht: “Niet slecht voor drie stukadoors”

  Een festivalzomer in het gips, een romance met de Nederlandse superster Maan én een incident met wit poeder. De heren van Goldband - straks en morgen goed voor een uitverkochte Lotto Arena - weten hoe ze zichzelf in de kijker moeten werken. Maar wie zijn de drie stukadoors - die met luchtige songs, eightiesvibes en loeiharde beats genadeloos de popconventies onderuit halen - nu écht? “Zo’n nummer als ‘Witte Was’? Nou, dat gaat dus niet over onderbroeken.”
 1. ‘VanBurAl’-trio krijgt van Studio 100 eigen shows op festivals en in discotheken: “We kijken ernaar uit!”
  Muziek

  ‘VanBurAl’-trio krijgt van Studio 100 eigen shows op festivals en in discothe­ken: “We kijken ernaar uit!”

  Het was tijdens de afscheidsshows van Gert Verhulst (55) in het pop-up theater in Puurs al duidelijk: de fans krijgen geen genoeg van het komische trio ‘VanBurAl’, beter bekend als Van Leemhuyzen, meneer de burgemeester en Alberto Vermicelli. Daarom beslist Studio 100 om de bekende sidekicks van Samson nu ook eigen shows te geven. “Ze zijn volop bezig met de plannen", aldus Koen Crucke (71).
 2. Lizzo helpt fan met huwelijksaanzoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?”
  Celebrities

  Lizzo helpt fan met huwelijks­aan­zoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?”

  De Amerikaans zangeres Lizzo (34) heeft tijdens haar show in Glasgow een fan geholpen. De man stond helemaal vooraan en vroeg de zangeres om hulp bij zijn huwelijksaanzoek. Zijn vriend was er niet bij, maar kon de hele show wél volgen via FaceTime. Op videobeelden is te zien dat Lizzo de telefoon even overneemt: “Ryan, Grant wil je iets vragen”, zegt ze tegen de man aan de telefoon. Daarna volgt het huwelijksaanzoek en zegt de man ‘ja’. De hele zaal juicht en viert mee met het pasverloofde koppel.
 1. Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”
  Celebrities

  Selena Gomez-fans schelden Hailey uit tijdens optreden Justin Bieber: “Fuck Hailey”

  Selena Gomez-fans kunnen de vete met Hailey Bieber (26) niet negeren. Integendeel. Tijdens het optreden van Justin Bieber (29) op Rolling Loud in Los Angeles schelden enkele aanwezigen zijn vrouw Hailey uit. “Fuck Hailey, fuck Hailey”, brullen mensen in het publiek. Aan de andere kant van het podium roepen andere concertgangers: “Selena, Selena!” Selena en Hailey waren de voorbije weken in een vete verwikkeld op sociale media. Hailey zou - volgens fans - Selena en haar beste vriendin Taylor Swift (33) hebben uitgelachen.