Niet zo erg lang na Black Friday rollen de elektronicakoopjes wéér de deuren uit.
Volledig scherm
Niet zo erg lang na Black Friday rollen de elektronicakoopjes wéér de deuren uit. © AP

Zo vind je de beste elektronicakoopjes tijdens de solden

MultimediaDe januari-solden in de winkelstraten stoppen niet bij kleding en snuisterijen. Nog maar enkele weken na Black Friday knallen ook elektronicawinkels hun prijzen weer naar beneden. We zochten uit hoe je de beste koopjes vindt. 

7 reacties

 • Luc Lepoudre

  3 jaar geleden
  De beste solden is die brol laten staan. Je kan écht overleven zonder. De tijd doet de rest: binnen zes maand zijn er weer nieuwere modellen en zijn die fantastische dingen van zes maand ervoor nog 50 pct waard.
 • Huys Philippe

  3 jaar geleden
  Electronica in Duitsland kopen. Net over de grens in Köln of Aachen. Dan doe je echte batjes. En kun je nog een uitstapje meepikken. Leuke steden.
 • Lloyd De Coster

  3 jaar geleden
  Als u eens op het internet kijkt vind u zo goedkopere spullen. En deze worden dan nog eens gratis geleverd! Online shoppen heeft betere voordelen.
 • Christian Deckers

  3 jaar geleden
  De beste zaak die je kunt doen, is overbodige zaken NIET te kopen. Geen onnodige aankoopstress en ze gaan ook niet stuk en vooral, ze verouderen nooit.
 • Tim Peeters

  3 jaar geleden
  Waar is de tijd toen er nog merken als Technics waren ,onverwoestbare stereoketens niet die mini brolketens met wibra kwaliteit.
 1. Vlaams minister Crevits roept om op meer afgedankte computers te recycleren

  Vlaams minister Crevits roept om op meer afgedankte computers te recycleren

  Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) heeft donderdag CTG Circular in Mechelen bezocht. Dat circulaire economiebedrijf geeft jaarlijks zo'n 180.000 computers een nieuw leven door afgeschreven computers uit bedrijven te recycleren. De minister deed ter plaatse een oproep aan alle Vlamingen om al bij de aankoop van ICT-materiaal te denken aan het tweede, derde of vierde leven dat het toestel later kan krijgen wanneer het vervangen wordt door een nieuw toestel.

iHLN