Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zo vermijd je dat Facebook je batterij leegslurpt

Facebook is een batterijverslindende app. Zeker wanneer je ook nog eens Facebook Messenger hebt, de aparte applicatie om berichtjes te sturen of video- en audiogesprekken te houden. Gelukkig bestaan er trucjes om te vermijden dat Mark Zuckerbergs creatie je voortdurend naar je oplader doet zoeken.

15 reacties

 • louis kist

  4 jaar geleden
  Net overgestapt van google naar windows phone.Zeer goed draaiend besturings, oude telefoon zonder gevolgd te worden.Geen FB geinstaleerd.
 • Who Cares

  4 jaar geleden
  behiels luc: dat is zever, ik heb facebook al lang van mijn gsm gesmeten en messenger werkt gewoon. Dat zijn 2 aparte apps he, welkom in 2017
 • Bernd Vaes

  4 jaar geleden
  Blijf gewoon weg van Facebook.je verliest er jouw privacy. Dat is jammer genoeg ook zo voor Google: blijf er weg. Smijt elke Android-smartphone in de prullenmand, want Android is automatisch met Google verbonden, waardoor net zoals bij Facebook alle privacy verloren is.
 • Jef Denijs

  4 jaar geleden
  Die spyware draait inderdaad dag en nacht op de achtergrond. "Sociale" media maken mensen zo asociaal dat ze niet eens meer rechtstreeks een gesprek kunnen hebben met mekaar. De slechtste rommel ooit gemaakt.
 • Ian Vandenbossche

  4 jaar geleden
  Facebook, speeltuin van exhibitionisten en gluurders. Neem liever de tijd om met familie en vrienden echt te praten, te telefoneren, af te spreken op cafe. Dit geldt vooral voor de ‘like-verslaafden’