Op deze vijf smartphones zul je niet snel bovenstaand beeld te zien krijgen.
Volledig scherm
Op deze vijf smartphones zul je niet snel bovenstaand beeld te zien krijgen. © Thinkstock

Ze bestaan! 5 smartphones waarvan de batterij een dag overleeft

MultimediaHet goede nieuws? De batterijen in nieuwe smartphones worden nu zienderogen beter. Tezelfdertijd zorgen andere vernieuwingen - betere schermresolutie bijvoorbeeld - voor een zwaardere belasting op de batterij. Een aantal fabrikanten weten nu toch een lichte voorsprong te forceren op het gebied van batterijverbruik. Met de volgende toestellen kom je toch minstens één werkdag toe met één laadbeurt. 

86 reacties

 • Marc Mertens

  5 jaar geleden
  mijn Huawei p8 lite haalt ook 3 dagen...
 • marc schollaerts

  5 jaar geleden
  Stop met zeveren mijn Asus heeft 5000 mAh en is al 2 jaar oud en koste 250 euro dus al die duurdere tel is voor niets nodig kan gemakkelijk 2 dagen werken
 • Jan Rodrigus

  5 jaar geleden
  heb een samsung J7 - en kan tot 3 dagen doen met de batterij
 • Ben De Staercke

  5 jaar geleden
  Raar dat de Pixel by Google hier niet bij staat. Ik had eerst de Pixel 1 en nu de Pixel 2. Beide gaan een pak langer dan een dag mee en nog belangrijker is dat volledig opladen amper 10 min duurt.
 • Who Cares

  5 jaar geleden
  IPhone X gaat 2 volle dagen mee, en ik gebruik hem een hele dag, zelfs spelletjes spelen verspilt amper batterij. En degene die hier zei IPhone vervangen door een Android: nee dank u, ik heb graag dat mijn gsm naar behoren werkt...
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Sonos lanceert Era 100 en 300: slimme speakers met één opvallend afwezige functie
  1

  Sonos lanceert Era 100 en 300: slimme speakers met één opvallend afwezige functie

  De Sonos One is de best verkopende slimme speaker van het Amerikaanse technologiebedrijf, maar na bijna vier jaar werd het tijd voor een update. “We hebben het helemaal van nul opnieuw ontworpen”, klinkt het bij de fabrikant over de Sonos Era 100, tijdens een briefing met HLN. Er is ook een grote broer: “De Era 300 is gemaakt om de beste ervaring te geven bij het luid afspelen van ruimtelijke audio”. Tegenover oudere luidsprekers van Sonos missen deze twee een cruciale functie: de Google Assistent.