Met een goede wasmachine vergroot je de overlevingskansen van je kledij.
Volledig scherm
Met een goede wasmachine vergroot je de overlevingskansen van je kledij. © Shutterstock

Wasmachine kopen? Dit zijn de beste op de markt

MultimediaToe aan een nieuwe wasmachine? Deze vier toestellen, in vier verschillende kwaliteits- en prijsklasses, ontfermen zich het beste over je kleine en grote wasjes.

27 reacties

 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Hoe duurder het wasmachines dat je koopt hoe langer dat je ermee doet . Echt waar het is wel te zien welk merk je neemt miele en aeg samsung whirelpool zannusi dit zijn de beste merken bosch.. waar je ook langer mee doet.. allemaal boven de tien jaar.
 • Murto Duyke

  2 jaar geleden
  Heb zelf een Beko gekocht op aanraden van verkoper bij Van Den Borre, zo'n 3,5 jaar geleden, Da machine draaid dagelijks 2 keer en in't weekend het dubbel, je hoort hem amper draaien, als een klokje, moet wel erbij zeggen heb hel toen gekocht met promotie, tegen de 600 €, Tip: welk merk maakt niet uit, kijk voor wat je het echt nodig hebt, neem dan zeker niet de goedkoopste in het segment dan zit je wel meestal snor.
 • Ineke Roosen

  2 jaar geleden
  Ik heb de budget machine van Whirlpool, klopt niet geschikt voor grote gezinnen. Het toestel is slijtage onderhevig. Ik draai dagelijks was en dan de rest in de weekenden, veel ladingen dus maar hier is hij niet tegen bestand. Al n lager en sensor moeten vervangen binnen 2 jaar.
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Leo Peeters -Duym. na een vlugge kijk op ons world-wide-web heb ik teruggevonden wat ik zelf ervaren had. Bij mijn 25 (vijf-en -twintg!) jarige oude Miele moest de printplaat vervangen worden. 3 opties had ik, ze uitbouwen en opsturen naar een hersteller in Nederland, een nieuwe kopen aan 720€ of een gereviseerde aan 380€. Verder kan ik stellen dat de machine nu na 33 jaar nog steeds prima haar ( wasmachine is vrouwelijk) werk doet. Wergooien was geen optie!
 • Frederik Janssens

  2 jaar geleden
  Etienne Boeckx, geen grotere brol dan Beko. Heb hier een voorgeïnstalleerde kookplaat en frigo van Beko in mijn appartement en ventilator v kookplaat is veel te luid en slaat direct aan en frigo in hoogste stand ijsvorming onderaan en tweede hoogste stand is dan niet koud genoeg. Nooit zou ik dit Turkse merk zelf kopen.