De camera van de Samsung Galaxy S10 van naderbij bekeken.
Volledig scherm
De camera van de Samsung Galaxy S10 van naderbij bekeken. © Tweakers

Waarom je wel/niet een smartphone met 5 camera's moet kopen

MultimediaTwee tot vijf camera’s in een toestel. Niet een, maar twee selfiecamera’s - die tweede helpt de eerste dan om ‘diepgang’ te creëren. Vraag is waarom smartphonefabrikanten maar blijven camera’s toevoegen aan hun nieuwe modellen en wat dan wel de meerwaarde is voor ons als gebruikers.

2 reacties

 • Dirk Peeters

  3 jaar geleden
  Steek een sim-kaart in een Canon fototoestel. Dat is veel goedkoper.
 • Stef Windels

  3 jaar geleden
  Snap het niet, voor de prijs van zulk toestel heb je al een goede camera. Gsm dient toch enkel om bereikbaar te zijn, toch? Heb zelf zo 3 van die prullen gehad, nu terug mijn oude GSM met 1 lensje en een de kleinste geheugenkaart, 3 jaar geleden 70€ betaald en nog altijd heel gelukkig daarmee.
 1. Smartphones met lange batterijduur én goede camera: deze modellen overleven de festivalzomer

  Smartpho­nes met lange batterijd­uur én goede camera: deze modellen overleven de festivalzo­mer

  Modder, bier, moshpits, regenbuien. Je smartphone moet wel tegen een stootje kunnen om de festivalzomer te trotseren. Bovendien valt er op zo’n feestweide heel wat te fotograferen en filmen, maar beschik je niet voortdurend over oplaadmogelijkheden. Smartphonespecialst Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers tipt zijn drie beste toestellen, voor elk budget eentje, die aan de eisen van een festival voldoen.