e
Volledig scherm
e © Pexels

VR-brillen belachelijk? Vroeg of laat hebben we er allemaal één

MultimediaVirtual reality-brillen zijn nog altijd ontzettend duur en dat is een probleem: er zijn immers nog steeds niet zoveel redenen om daar je geld aan uit te geven. De fabrikanten lijken van de tegenvallende interesse alvast niet wakker te liggen: die blijven gewoon stevig investeren.

7 reacties

 • Dieter V

  3 jaar geleden
  Playstation VR is echt wel de moeite! Veel leuke momenten mee beleeft!
 • Bernard Swenden

  3 jaar geleden
  De beeldkwaliteit is enkel goed bij games. Al de andere toepassingen zijn zeer ondermaats in VR (van playstation). Maar je hebt bijna een loopband nodig zoals in 'ready player one' om niet misselijk te worden door de bewegende beeldvorming.
 • Ramon Simon

  3 jaar geleden
  Om de zoveel jaar proberen ze VR te promoten. Sommigen dingen kunnen wel indrukwekkend zijn maar na 10 minuten is het nieuwe er al af. De vraag is als mensen willen gamen waarbij ze volledig ondergedompeld worden? Vergeet niet dat je met die bril op niets anders kan zien. En bij VR zie je eigenlijk niet alles tegelijk, denk maar aan een film waar je u zicht kan verplaatsen, je ziet dus niet heel de film. Het is gewoon te voor uren te gebruiken.
 • Mario Adams

  3 jaar geleden
  Ik heb er zelf jammer genoeg nog geen geprobeerd, maar volgens mij - als ik op de YouTube videos mag vertrouwen - is de grafische kwaliteit nog té beperkt. Zolang niemand een holokamer uitvindt zoals het holodeck in Star Trek, hoeft het voor mij niet...
 • Mk Dob

  3 jaar geleden
  Ik heb er ééntje van Samsung (Gear VR) maar behalve statische beelden, waar de camera zelf niet beweegt, kan ik er geen 10 seconden naar kijken zonder kotsmisselijk te worden. Het is dus zeker niet voor iedereen geschikt...